Moravsky megasraz
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě, že škola smyku je velice dobrá věc, ale taky si nedovedu představit, že bych přijel na srázek i s drahou 3/4 popř. holkama a proseděl bych půl dne někde na učebně, takže můj osobní názor je, že tuto akci bych se srazem nespojoval 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Martin41
- Pokročilý
Moravský megasraz
Svatá slova Velebnosti !
Jiri02 nás jen chce uchránit před tím, že by se srazu někdo vezl Fofo otočené přes střechu.
Jiri02 nás jen chce uchránit před tím, že by se srazu někdo vezl Fofo otočené přes střechu.
- Jezek
- Nováček
Když je řeč o škole bezpečné jízdy. Koncem listopadu jsem byl na akci právě na okruhu ve Vysokém Mýtě. http://www.skolasmyku.cz/planek_Myto.htm
Měl jsem možnost to odjezdit s FoFo II. kombi
Do aut jsme dostali vysílačky a instruktor nám dával povely kde a jak brzdit a komentoval náš styl jízdy.
někdy dost drsným způsobem.Jezdilo se na třech místech:
1.na rovině- brzdění na folii, půlkou auta na suchu, vyhýbání překážce
2.brzdění z prudkého kopce pokrytého folií a výjezd do kluzkého kopce + vyhýbání překážce.
3.průjezd zatáčkou o poloměru 30m po folii.
Dostal jsem i certifikát. Instruktor povídal, že snad se do zákona má dostat klauzule, že po absolovování kurzu bezpečné jízdy vám umažou 2 bodíky.
Doteď jsem si myslel, že umím řídit , ale tam mne vyvedli z omylu.Na té folii se do zatáčky rychleji než 40 ani jet nedá,jinak jdete bez milosti ven. Našli se experti, kteří nevymáčkli spojku a chcípl jim motor. Jenže pak jste v troubě, nejdou posilovače, ABS...
Asi nejdrsnější zážitek byl,když jsem dostal hodiny z toho prudkého kopce, ,tam se toho moc dělat nedá a tak jsem jen zavřel oči a čekal až se to zastaví pod kopcem na asfaltu.
Bylo to prima, vyzkoušel jsem si věci které by normálně skončily přinejmenším pomuchlanými plechy na mém fíkovi.Jen mě mrzí, že jsem tam nebyl s ním abych zjistil jak se v těchto situacích chová.
Měl jsem možnost to odjezdit s FoFo II. kombi
Do aut jsme dostali vysílačky a instruktor nám dával povely kde a jak brzdit a komentoval náš styl jízdy.

1.na rovině- brzdění na folii, půlkou auta na suchu, vyhýbání překážce
2.brzdění z prudkého kopce pokrytého folií a výjezd do kluzkého kopce + vyhýbání překážce.
3.průjezd zatáčkou o poloměru 30m po folii.
Dostal jsem i certifikát. Instruktor povídal, že snad se do zákona má dostat klauzule, že po absolovování kurzu bezpečné jízdy vám umažou 2 bodíky.
Doteď jsem si myslel, že umím řídit , ale tam mne vyvedli z omylu.Na té folii se do zatáčky rychleji než 40 ani jet nedá,jinak jdete bez milosti ven. Našli se experti, kteří nevymáčkli spojku a chcípl jim motor. Jenže pak jste v troubě, nejdou posilovače, ABS...
Asi nejdrsnější zážitek byl,když jsem dostal hodiny z toho prudkého kopce, ,tam se toho moc dělat nedá a tak jsem jen zavřel oči a čekal až se to zastaví pod kopcem na asfaltu.
Bylo to prima, vyzkoušel jsem si věci které by normálně skončily přinejmenším pomuchlanými plechy na mém fíkovi.Jen mě mrzí, že jsem tam nebyl s ním abych zjistil jak se v těchto situacích chová.
-
- Zkušený
- Martin41
- Pokročilý
Moravský megasraz
Pořád nevíme od ježka co ten špás stojí. Myslím, že to nebude za hubičku
ale aspoň za spoiler.
ale aspoň za spoiler.

-
- Test driver
- Jezek
- Nováček
-
- Test driver
- Martin41
- Pokročilý
Moravský megasraz
Tak na to bych neměl 
Ale s tím spoilerem jsem to trefil.

Ale s tím spoilerem jsem to trefil.
-
- Zkušený
- Martin41
- Pokročilý
Moravský megasraz
Ale taky jsem někde četl, že jezdíš na jejich autě. U Mičánka.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
chmelko, couddy, jezek: jako bych o tom nepsal tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=5847 , tehdy, kdyz to bylo aktualni (zimni sezona) se nikdo nepripojil
Mrzi me, ze vidim, ze lidi o to maji zajem, ale skutek utek.

Mrzi me, ze vidim, ze lidi o to maji zajem, ale skutek utek.
asi tak nejakchmelko píše:ak by toto vyšlo, bol by to pre mna zraz snov, staticke zrazy mi velmi vela toho nehovoria

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Martin41
- Pokročilý