Asi to byl osud?!
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Máš nějakou konkrétní představu?
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně schvaluju.!! 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- martinsk
- Pokročilý
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Lexie, drz se a nespadni ze zidle!Lexie píše:No to ja viiim. Jenze proste nejsem schopna ted nasbirat penize na porizeni a vsichni vime, ze labrador neni zrovna za pusu ze...
Nemusis dat ani pusu a muzes mit mladou fenecku, jen zavolej:
http://www.hafbezobav.cz/Psi-inzerce-7- ... 146-0.html
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze Pelen rozjel kampan sezente lexie psa 
Jak uz jsem ti psala, tyhle inzeraty uz jsem videla... z tyranych psu mam ale strach. Trha mi sice srdicko,kdyz vidim, jak se lidi chovaji ke zviratkum, ale sama asi nemam odvahu na to, abych vzala do pece tyraneho psa. S brachou jsme se jednou ujali malinkeho stenatka, ktere jsme nasli v rece, nekdo ho chtel utopit.. nasi ho maji dodnes a musim rict, ze uz parkrat pokousal... a to je malinky pes. Kdyby se tak po mne ohnal labrador, nevim, jak by to dopadlo
Kazdopadne diky mocinky za snahu

Jak uz jsem ti psala, tyhle inzeraty uz jsem videla... z tyranych psu mam ale strach. Trha mi sice srdicko,kdyz vidim, jak se lidi chovaji ke zviratkum, ale sama asi nemam odvahu na to, abych vzala do pece tyraneho psa. S brachou jsme se jednou ujali malinkeho stenatka, ktere jsme nasli v rece, nekdo ho chtel utopit.. nasi ho maji dodnes a musim rict, ze uz parkrat pokousal... a to je malinky pes. Kdyby se tak po mne ohnal labrador, nevim, jak by to dopadlo

Kazdopadne diky mocinky za snahu
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Lexie, zkus se ještě poohlédnout po útulcích - mají tam občas i štěňátka hodně malé, které když si zvyknou na páníčka, který je nezklame, tak udělají, co páníčkovi na očích vidí...
Každopádně by to mohlo stát za pokus a navíc když si vezmeš psíka z útulku, tak město odpouští na určité období poplatek. A to taky není nezanedbatelná částka

Každopádně by to mohlo stát za pokus a navíc když si vezmeš psíka z útulku, tak město odpouští na určité období poplatek. A to taky není nezanedbatelná částka

- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jinak samozřejmě přeju rychlou "rekonvalescenci" - to asi není to sptávné slovo - prostě rychle se dostaň z toho trápéní!!! Samota je zlá věc, ale prostě se to někdy přihodí - to pak poznáš opravdové přátele!
Když mi není dobře, prostě když nechci být sám, tak to řeším tak, že si zajdu s kamarádem na pivo nebo s kamarádkou na kafe - pokecat, vypovídat se a to se aspoň mi hodně uleví. A taky někdy pomáhá najít si něco, co tě baví - např. nějakého koníčka, na kterého jsi už dlouho neměla čas...
Když mi není dobře, prostě když nechci být sám, tak to řeším tak, že si zajdu s kamarádem na pivo nebo s kamarádkou na kafe - pokecat, vypovídat se a to se aspoň mi hodně uleví. A taky někdy pomáhá najít si něco, co tě baví - např. nějakého koníčka, na kterého jsi už dlouho neměla čas...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdo hleda, najde!
Volej okamzite!
Inzerat ze vcerejska.
Daruji 7tydenni stenatka labrador retrivra cistokrevna bez PP zlata a kremova- Zabrezsko.3 posl .stenatka. specha!z duvodu stehovani Tel.
INZ PRO 136x857 21.11. 03:59 | TOP 136x857
http://zvirata.profit-inzerce.cz/prodej ... -poteseni/
Volej okamzite!
Inzerat ze vcerejska.
Daruji 7tydenni stenatka labrador retrivra cistokrevna bez PP zlata a kremova- Zabrezsko.3 posl .stenatka. specha!z duvodu stehovani Tel.
INZ PRO 136x857 21.11. 03:59 | TOP 136x857
http://zvirata.profit-inzerce.cz/prodej ... -poteseni/
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako pelen me tezce nahlodava...
Akorat bych mela rict, ze jsem chtela labika s PP, protoze oni maji casto displazii kloubu a ja bych nerada za pul roku zazivala utraceni psa kvuli tomu, ze trpi hroznou bolesti. PP mi aspon zcasti zaruci, ze rodice ani prarodice stenatka displazii nemaji a tudiz bude min. pravdepodobnost, ze ji bude mit i ten muj...
Ale jak rikam, pelen se trefuje a fakt zkousi
A koukam, ze vlakno o bolave dusi se zmenilo na shaneni pejska
Diky moc...
Akorat bych mela rict, ze jsem chtela labika s PP, protoze oni maji casto displazii kloubu a ja bych nerada za pul roku zazivala utraceni psa kvuli tomu, ze trpi hroznou bolesti. PP mi aspon zcasti zaruci, ze rodice ani prarodice stenatka displazii nemaji a tudiz bude min. pravdepodobnost, ze ji bude mit i ten muj...
Ale jak rikam, pelen se trefuje a fakt zkousi

A koukam, ze vlakno o bolave dusi se zmenilo na shaneni pejska

Diky moc...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: