no možná já, ale nevím to jistěromosch píše:Přiznejte se kdo má č.24, kdo bude vedle Bofiho.![]()
![]()
![]()

no možná já, ale nevím to jistěromosch píše:Přiznejte se kdo má č.24, kdo bude vedle Bofiho.![]()
![]()
![]()
neboj, my někde najdem veliký igeliťák a pak ti to pošlem, aby jsi z toho taky něco mělDany píše:Takže zvracet se pak půjde mezi bofiho a Skubiho chatkou, jo?Už toho začínam litovat, že nemůžu.
Tak přítelkyni řekni,že v loni chrněl Damon do ouška naší roční princezně a vůbec jí to nevadilo spala lépe než doma.opicak píše:Tak už 3 týdny přemlouvám přítelkyni ať jedeme. Nějak ji to nebere - asi tuší,že to bude mimo jiné hlavně "chlast-akce".A prý nepotřebuje,aby "rozvášněný" taťka hrněl naší 18měsíční princezně v noci do ucha.
Ještě nevím, ale než se rozhoupe, tak nejspíš chatky dojdou (jak tu sleduju ten fofr v objednávání) a pod stan ji nedostanu. Tak když se zadaří - dorazím sám a to chrupnu i v autě, nebo tam, kam dojdu.
Alespoň bych chtěl dorazit.
Čau, zkus se mi prosím taky zeptat na číslo chatky ať vím kde budu bydletSkubi píše:no já ještě nevím, jestli je ta chatka moje, slečna nebo paní co je furt někde, se ještě neozvala![]()
no jestli nezapomenu a jestli se vůbec dozvím číslo té svéAberF píše:Čau, zkus se mi prosím taky zeptat na číslo chatky ať vím kde budu bydletSkubi píše:no já ještě nevím, jestli je ta chatka moje, slečna nebo paní co je furt někde, se ještě neozvala![]()
![]()
Je to rezervované na jméno Sedlák. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host