Příspěvek
od Mr.Dawe » 15.02.2013 17:16
Tak a je tu velké zklamání

Znovu startuju na druhý pokus
Takže nejprve byl vyčištěn startér, vyměněny uhlíky. Ve startéru byl olej, bordel a uhlíky KO. Při tom byla zjištěna prasklá hadice, ze které šel olej. Po opravě startéru jsem startoval normálně, radoval se, jak Focusek jezdí a čekal týden než seženou hadici. Mezitím sem byl na horách, najel cca 500km. Starty v pohodě. Poté jsem odvezl aut do servisu na výměnu té hadice, výměna proběhla, vše ok. Ale od té doby znovu starty na druhý pokus

Takže je možné, aby za těch 500km se znovu dostal do startéru olej z té hadice a opět to startovalo blbě? Je pravda, že ten zvuk startéru byl po opravě o něco lepší než je teď, ale před opravou mi to přišlo podstatně horší. Nebo mám hledat jinde? Napadají mě pouze dvě možnosti a to buď čidlo teploty hlavy válců a nebo vstřikovač. Ještě před opravou startéru jsem dvakrát zkoušel amatérský test vstřiků a bez problémů. Táhne to jak šílený, motor přede jako kotě. Postup vidím, tak, že ještě jednou vyndat startér a pak se uvidí? Souhlasíte? Neni někdo v Praze, kdo by mi to dokázal napíchnout a zkontrolovat to čidlo? Díky, zoufalý Dawe
Je: Ford Focus 1,6i, 16V, 74kW, r.v. 2010, Chill color, mafia combi, "Focusek"
Je: Ford Fiesta 1,3i, 51kW, r.v.2007, green apple, "Fišta"
Byl: Ford Focus 1,6 TDCi, 66kW, chip 80kW r.v. 2010, blazer blue, mafia combi