Bohužel jsem to letos opět "nestihnul" a to to mám domluvené na skládce už pár letZdwora píše:Jj videl semjede ti to paradne, pri 90ti konich musis bejt nebezpecne lehkej. Vis kolik vazi "žlutka"

Bohužel jsem to letos opět "nestihnul" a to to mám domluvené na skládce už pár letZdwora píše:Jj videl semjede ti to paradne, pri 90ti konich musis bejt nebezpecne lehkej. Vis kolik vazi "žlutka"
Pardon, toho jsem si při registraci vůbec nevšimnulAda píše:To je zajímavé auto na Ford-Focus.To si děláš prdel!!??
Asi jsi si popletl club. Tady je to o Fordech
http://search.seznam.cz/?q=%C5%A1koda+c ... urceid=top
Tak to je pravda a ti debilové no .... Škoda povidatTuner#2 píše:ZonixX: Mě to spíš přišlo, jako když ze mě dělá debila co neumí číst... ale je pravda, že takových na netu přibývá![]()
Nejsem tvůj děda ani babička -CaesarX píše:To Tuner#2:
(mimochodem to Ada jenom trošku prudí, ale když ho poznáš tak zjistíš že je to docela zábavnej děda)
Ono by jsi to za 5-10 let pochopil az by jsi chtěl prodat RS a RS 500Takeshi píše:asi 4-5 Rs500 tu jsou,ale to si koupí podle mě jen fajn šmekr,lepší koupit obyč RS a za ušetřených 250tis z toho postavit 400k raketu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů