ted ke startování, včera odpoledne jsem se konečně dočkal vrácení se servisu. Měl jsem tam špatný žhavení, musim dementovat to co jsem napsal, servis si spletl moje auto s jinym a taky mi před několika dny řekli, že je žhavení ok,což nebylo.ted tam mám fordacky žhaviče za 2000 bez dph.dále mi zaslepili ERG ventil, že na to blbý startování mohl mít taky vliv.Nahráli mi tam novoý software do řídící jednotky -kalibraci (asi na vstřikování) no a právě tímto jsem zatím mile překvapený, protože rozjedy na 1 se mnohonásobně zlepšily,jsou mnohem dinamičtější.Reklamoval jsem to, že mi to v srpnu špatně seřídili, když mi tam dávali nové čerpadlo a opravili common rail, ale prý ne v srpnu mi tam dali software, lepší nebyl.prý jejich centrála ten software hodně upgraduje,postupně zdokonaluje.Rozjezd byl porod,ted je to zásadní zlepšení.Dále mi měříli kompresní tlak ve válcích a je to ok, další dobrá zpráva

, čekal jsem to nejhorší a chtěl psát do parlamentu at zavedou srotovné i na 5 let stará auta anebo vyjímku pro fordy

tak ted jsem zvědavý jak to bude mít vliv na ranní starty,nová kalibrace by tomu mohla taky pomoci
TDCI 74, 2003 kombi, pocházím z nizozemských dálnic v čechách dožívám poklidné stáří s přetočeným tachometrem