Kdepak strejdo pelene po taťkovipelen píše:to Petulka:
Hezka Leonka, hezka, cely tatinek.

To se říká, když se ždíme příbuzenstvo aby bylo štědřejší

Mam zajem.Skubi píše:no můžu ti říct, že je někdy období, kdy v tomto souhlasíStenly píše:Skubi - Dóóst dobrý, co by tomu řekla manželka, kdyby to po Tobě četla![]()
Koukám, že je tu silná převaha "holkařů" já mám také dvě5 a 1 rok.)
![]()
![]()
![]()
jinak ty moje mají 13 pryč a skoro 4![]()
![]()
( pozn: pro potencionální zájemce)
Uz jsem se lek, ze mi to jde na dalku, kdyz mi to nejde na blizko.petulka píše:Kdepak strejdo pelene po taťkovipelen píše:to Petulka:
Hezka Leonka, hezka, cely tatinek.to jsi celý ty no vždyť to každej vidí, tak té malé něco přispěj do života, třeba na mlhovky nebo CD měnič do fofo.....
![]()
To se říká, když se ždíme příbuzenstvo aby bylo štědřejší![]()
Ako prvi to vedeli porodnici, ako 2. som to vedel a videl ja a az potom moja zena.Mala totiz cisarsky takze ona malu videla az neskor.pelen píše:Blahopreji!!!!!Jairo píše:Tak konecne!!!!
Narodila sa mi prva dcera/prve dieta. V piatok 1. decembra o 11.50 sa narodila Lucinka 3,4kg a 50 cm. Je to nadherne stvorenie![]()
Bude to za par rokov urcite plnohodnotny clen FoFo fora a rada sa bude vozit na mojom Focuse![]()
PS. I'm happy Daddy. Je to super pocit...![]()
![]()
![]()
Jako 1. to vedela matka a porodnici, jako 2. jsi to snad vedel ty a my fordaci az za 3 dny???![]()
To jsi se asi dnes probral. Dcera se musi dobre zalit, at roste do krasy.
ještě by důchodci začali moc slintatpelen píše:Mam zajem.![]()
Skubi, dej alespon jednu do uceni na osetrovatrelku v domove duchodcu.![]()
![]()
Tak to alespoň nejsem sama já měla obě holky císařem a také je viděl Damon dřív než já.Alespoň nějaké povzbuzení pro manželku.Hlavně ať jsou zdravé.Jairo píše:Ako prvi to vedeli porodnici, ako 2. som to vedel a videl ja a az potom moja zena.Mala totiz cisarsky takze ona malu videla az neskor.pelen píše:Blahopreji!!!!!Jairo píše:Tak konecne!!!!
Narodila sa mi prva dcera/prve dieta. V piatok 1. decembra o 11.50 sa narodila Lucinka 3,4kg a 50 cm. Je to nadherne stvorenie![]()
Bude to za par rokov urcite plnohodnotny clen FoFo fora a rada sa bude vozit na mojom Focuse![]()
PS. I'm happy Daddy. Je to super pocit...![]()
![]()
![]()
Jako 1. to vedela matka a porodnici, jako 2. jsi to snad vedel ty a my fordaci az za 3 dny???![]()
To jsi se asi dnes probral. Dcera se musi dobre zalit, at roste do krasy.
No a na fore FoFo som sa pochvalil hned ako som mal pristup na net (teda ked som bol v praci).
Dceru sme zapili,ale urcite este nie je oslavam koniec
PS. dodatocne este dakujem vsetkym za gratulacie
Jéééé to je ještě takové roztomilé naší menší bude 8.1.2007 18měsíců a to už není takové hodné jako,když to spinká hlavně zkouší co vydrží naše nervy,když si začne něco prosazovat,ale má smůlu jsem na ně totiž strašně přísná.kalimoco píše:to Jairo:Gratuluji sice opožděně k přírustku do rodiny,hlavně ať jsou zdraví
Nám bude 25 4měsice a velice si to užívám![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů