co treba vybita baterkavcedula píše:a este jedna zaujimava vec, to auto nejde !!! Nesvieti palubny pocitac !!! ...
ST, RS v inzerátech
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: ST, RS v inzerátech
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- vcedula
- .

Jasne ze to moze byt aj vybita baterka, ale preco by asi bola vybita ? Ved aj ked len odstavis auto tak baterka vydrzi aj niekolko tyzdnov mozno aj mesiacov. Okrem toho, to auto fotili niekde na dvore, to ho tam potom museli dotlacit.
Podla mna, je dost pravdepodobne, ze to auto dostalo supu do jarku na pravo a nieco tam skratuje.
Podla mna, je dost pravdepodobne, ze to auto dostalo supu do jarku na pravo a nieco tam skratuje.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
me se ted neustalým startovanim a popojizdením vybily 3 baterky
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
na to mé??? proč myslíš,že se prodává v Plzni,kde ho nikdo nezná..až skoro po roce začalo jezdit a kdybych tam šel se na něj podívat,tak fotky jak vypadalo stále mám v telefonu,bych mu je ukázalMarťas píše:Tak jsem z recese volal majiteli na to cervene ST.....a svete div se - "Zarucene nebylo bourane pane, takhle jsme ho privezli z DE"![]()
Pan by asi potreboval
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- karel_st170
- .

To vcedula: Ty jsi měl bourané st??
Pokud se nepletu tak ho máš z prahy z fordu ne?? 
- Tibi
- .

- Lestr
- Nováček

Neprojížděl jsem všechny odkazy... vzhledem k tomu, jak jsou autoservery prolinkovaný nedivil bych se kdyby se tu už objevil...
Mě praštilo do oka tohle ST svou barvou, když jsem jel v neděli kolem autobazaru Finiš mezi Pardubkama a Hradcem:

Poznámka:
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka
Vozidlo po servisní prohlídce, nový olej + filtry. Všechny klíče. Pravidelný servis doložen serviskou. Vozidlo přečipováno na 194 kw - záruka
Výbava:
6 rychlostních stupňů, 8 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD měnič, centrál dálkový, el. přední okna, el. zrcátka, imobilizér, klimatizovaná přihrádka, litá kola, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, originál autorádio, otáčkoměr, palubní počítač, posilovač řízení, potahy kůže, protiprokluzový systém kol (ASR), senzor stěračů, senzor světel, stabilizace podvozku (ESP), tónovaná skla, venkovní teploměr, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, vyhřívané přední sklo, výškově nastavitelná sedadla, xenonové světlomety, zadní stěrač
279000 Kč
Mě praštilo do oka tohle ST svou barvou, když jsem jel v neděli kolem autobazaru Finiš mezi Pardubkama a Hradcem:
Poznámka:
koupeno v D, nehavarované, servisní knížka
Vozidlo po servisní prohlídce, nový olej + filtry. Všechny klíče. Pravidelný servis doložen serviskou. Vozidlo přečipováno na 194 kw - záruka
Výbava:
6 rychlostních stupňů, 8 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD měnič, centrál dálkový, el. přední okna, el. zrcátka, imobilizér, klimatizovaná přihrádka, litá kola, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, originál autorádio, otáčkoměr, palubní počítač, posilovač řízení, potahy kůže, protiprokluzový systém kol (ASR), senzor stěračů, senzor světel, stabilizace podvozku (ESP), tónovaná skla, venkovní teploměr, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, vyhřívané přední sklo, výškově nastavitelná sedadla, xenonové světlomety, zadní stěrač
279000 Kč
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:

- Macmiro
- .

- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že červená STčka jsou v ceně. Toto je sice také s velkým nájezdem ale je ještě levnější. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8190240
FOCUS ST 2.5 Duratec 225 HP, 3 door, blue, Dreamscience mapy - Mod C, Dreamscience sání, kompletní 3" výfuk (downpipe Magnex + sportcat Cobra + catback Bluflame), podložky Eibach Pro-Spacer 15mm, pružiny Eibach Pro Kit Springs 25 mm.
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Macmiro
koukni na můj odkaz který byl pro doplnění nad tím inzerátem od Lestra 

- Macmiro
- .

- Kontaktovat uživatele:
Alekasi píše:Macmirokoukni na můj odkaz který byl pro doplnění nad tím inzerátem od Lestra
FOCUS ST 2.5 Duratec 225 HP, 3 door, blue, Dreamscience mapy - Mod C, Dreamscience sání, kompletní 3" výfuk (downpipe Magnex + sportcat Cobra + catback Bluflame), podložky Eibach Pro-Spacer 15mm, pružiny Eibach Pro Kit Springs 25 mm.
-
mamoulian
- Nováček

Zdravím pánové,
nevíte někdo co je tohle za kousek? Střídavě se objevuje v inzerci tak jednou za několik měsíců už tak rok....
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8219609
nebudí to ve mě seriozní dojem, ačkoliv mě to auto velmi zajímá...
S pozdravem
Jirka.
nevíte někdo co je tohle za kousek? Střídavě se objevuje v inzerci tak jednou za několik měsíců už tak rok....
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8219609
nebudí to ve mě seriozní dojem, ačkoliv mě to auto velmi zajímá...
S pozdravem
Jirka.
Byl:
FF ST 2009 5DV (white), bluefin, RS clutch + Quaife LSD, Bilstein B6, Powerflex full front.
FF ST 2009 5DV (white), bluefin, RS clutch + Quaife LSD, Bilstein B6, Powerflex full front.
- karel_st170
- .

Taky to nechápu....
Byl jsem se na něj podívat před rokem a nebyl ve špatném stavu....letos je na tom hůře s oděrkama a sjeté pneu,horší brzdy,nesedí plasty u stěračů pod oknem...atd..A o víkendu s tím udajně najezdil redaktor cca 650km a udajně ho vyhrál v nějaké soutěži od auto esa ale nelze se to tam pořádně dočíst...viz. http://driversweb.cz/clanky/Reportaze/O ... kodovky_cz
Ale nechápu jak to že je opět na prodej a že má pořád stejný nájezd kilometrů:nixw:
Na facebook mě přišla odpověd od redaktora že brzy bude recenze o tomto voze jak se na něm vyřádily v okreskách a v zatáčkách...no prostě co to auto umí....tak nechápu jak si to můžou dovolit to půjčovat a pak prodávat jako by nic...
Ale nechápu jak to že je opět na prodej a že má pořád stejný nájezd kilometrů:nixw:
Na facebook mě přišla odpověd od redaktora že brzy bude recenze o tomto voze jak se na něm vyřádily v okreskách a v zatáčkách...no prostě co to auto umí....tak nechápu jak si to můžou dovolit to půjčovat a pak prodávat jako by nic...
-
mamoulian
- Nováček

ten nájezd je furt stejnej....to je fakt. Tak kdyžtak prosím o další info, pokud něco bude....
S pozdravem
J.
S pozdravem
J.
Byl:
- karel_st170
- .

Já bych určitě do toho auta nešel.....je to žebrák a ještě s tím děláj divný věci
To raději můžu doporučit tohle... http://www.malovany.cz/7815-ford-focus- ... s-24820-km
Ten je po lehké ráně a je to dobrej nájezd a hlavně opticky novej model...
A když jsem sním jel tak je funkčně vše v pohodě....jen to prodávají z důvodu že majitel nemá na splátky...
To raději můžu doporučit tohle... http://www.malovany.cz/7815-ford-focus- ... s-24820-km
Ten je po lehké ráně a je to dobrej nájezd a hlavně opticky novej model...
A když jsem sním jel tak je funkčně vše v pohodě....jen to prodávají z důvodu že majitel nemá na splátky...