Tak to je supr!! Ale tet nevím, proč sem na FOFOvě fóru, měl bych urychleně jít na Warburgovo a spitovat svědomí! No a tet vlasntě mám i vyřešenou výbavu, pač Warburg má jen jednu: COMFORT-ELEGANCE
Tak podle vseho mam vybavu Comfort. Muze mi nekdo pls vysvetlit, co jsou to dvoustupnove airbagy? V Comfort by meli byt 2 tyto airbagy, jeden u ridice a jeden u spolujezdce. Nedavno jsem si ale pri nastupovani vsiml znacky airbag z boku operadla na sedacce ridice (u spolujezdce jsem se zapomnel podivat). To je jako bocni airbag ikdyz by tam podle modelu nemel byt?
dvojstupnovy bag (tzv.ESR)ak som nepoplietol je, že ma dvojstupnovy tlak naplnenia podla sily narazu...nema to nič spoločne z vybavou ale začal sa davat až v autach po FL (velký znak)
bočne bagy su v sedačkach a aktivuju sa pri bočnych narazoch (a tiež to nema nič spoločne s tým, že maš comfort)
Mno ale ty bych tam spravne mit nemel, ne? 4x airbag se daval az do vybavy Ghia ne? Jinak takova blba otazka, ale kde se zapina vyhrivani zpetnych zrcatek?
Jinak mam zadni brzdy kotoucove, coz by melo byt az u vybavy ST170, ne?
Ja mam Ambiente a mam taky 4x BAG a take trebas TCS... Copak si nemohl puvodni (prvni) majitel doobednat nejake ty ficury (bagy, kotouce)???
Koukni na predni sklo na VINko a tam by jsi mel mit napsane kolikrat tam je BAG...
Zpetny spolecne s vyhrivanim zadniho okna.
Kia Stinger3.3 V6 T-GDI AWD2019 / Ford MondeoST 2202006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999