Včera odskoušeno-můžu doporučit-mňam-mňamNEEO píše:Přidám taky jednu rychlovku pro návštěvy.
Listové těsto rozválím na plech jako na štrůdl a na to dám místo jablek šunku nebo slaninu a k tomu sýr nebo to co dům dá a potřu to hořticí a zabalím jak štrůdl a pak to upeču a nakrájím.Je to lahoda.Zkuste to.
Ahojky.jsem rád že ti chutnalo-Jari píše:Včera odskoušeno-můžu doporučit-mňam-mňamNEEO píše:Přidám taky jednu rychlovku pro návštěvy.
Listové těsto rozválím na plech jako na štrůdl a na to dám místo jablek šunku nebo slaninu a k tomu sýr nebo to co dům dá a potřu to hořticí a zabalím jak štrůdl a pak to upeču a nakrájím.Je to lahoda.Zkuste to.![]()
PedroH od tebe bych čekal spíše recept na flambované maso nebo něco se žhavýmí chilli papričkamiPedroH píše:Taky přidám jeden receptík na mlsku:
Bramborové placky - aneb Moravská pizza
Bramborové placky (kdo neví jak se dělají: brambory oškrábat, umýt nastrouhat a přidat 1 nebo 2 vejce, trochu hladké a zbytek polohrubé mouky, majoránku, nejlépe více než 4 velké stručky česneku, sůl, trošku pepře a sušené papriky a zamíchat, až bude tak středně tekoucí těsto - přidávat v průběhu míchání mouku,páč brambory pouští vodu)
Takže bramborové placky usmažíme dohněda, nakrájíme na ně rajčata, papriku, trochu šunky nebo jiné uzeniny, posypeme nastrouhaným sýrem a oreganem a dáme na chvilku (aby se sýr pěkně roztekl a zelenina trošku změkla) zapéct do trouby.
PS: můžeme přidat i jinou zeleninu dle chuti a libosti, já mám vyzkoušenu tuto.
Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař-hasič PedroH
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host