Asi to byl osud?!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Lexie: a vidim, ze jsi smazala/upravila i ted ten posledni, je videt, ze jsi hodne nerozhodnuta, jestli se sverit nebo ne se svym trapenim.. Myslim ale, ze kdyby jsi to udelala, spoustu lidi ti tu pomuze... Ono kdyz nekoho takoveho ztratis, tak sverit se a vykecat se nekomu (i kdyz je to forum) je to nejlepsi pro tvou dusicku, ver tomu... At uz je to jak chce, at se rozhodnes tak ci onak, preji ti brzske uzdraveni duse, cas je veliky lekar a i kdyz se ti ted zda vsechno na hovno (doslova), tak vez, ze prejde mrak a vysvitne slunce, ze veci jsou jinak nez se zdaji byt... Drzim ti moc pesticky.
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Lexie to bude dobrý a určitě nejsi ty ta hrozná to se tak někdy prostě stává že se lidi kteří se nějakou dobu měli rádi nakonec rozejdou. Já měl taky takovou příhodu z manželkou, trošku náš vztach kdysi vychladl a pak jsem dva roky měl jinou, ale za dětma jsem jezdil furt až jsme nakonec zjistily že bez sebe nemůžeme být a vše jsme dali dopořádku a dneska jsme štastný. A doufám že budem dlouho.
- kostik
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Lexienko,všecičko bude zase v pohodě,jen tomu dej nějaký čas...Tohle bude chvilku trvat.Ber to tak že život jde dál,a nikdy nevíš koho Ti osud popostrčí do cesty
Podívej se na nás,ještě do nedávna jsme jeden bez druhého nemohli být,a najednou je tak těžké období,že jsme raději každý sám.Bud si některé věci uvědomíme a budeme spolu zase štatstní nebo prostě půjddeme každý svojí cestou...ale prostě to chce čas...

Podívej se na nás,ještě do nedávna jsme jeden bez druhého nemohli být,a najednou je tak těžké období,že jsme raději každý sám.Bud si některé věci uvědomíme a budeme spolu zase štatstní nebo prostě půjddeme každý svojí cestou...ale prostě to chce čas...
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že horší to je jenom protože na to stále myslíš, zkus někam vypadnout mezi lidi, do kina, někam na bar a uvidíš jak tě to přejde, hlavně se usmívat ! a všechno jde hned líp.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus opačný postup.
ty do toho kina už sama nedojdeš !:-) já to tak aplikoval a dobrý, teda kino nebylo, no možná jednou jo, ale jinak to fungovalo člověk přišel na jiný myšlenky.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No kamaradky v posledni dobe proste nemaji cas, asi tomu nikdo nebude verit, ale je to tak. A rodina bydli v jinem meste, jezdim tam o vikendech, ale pres tyden to musim zvladat sama.
V praci uz travim vic jak 10 hodin denne, jen abych nemusela domu do prazdneho bytu, to jdu radeji z prace jeste na spining nebo neco... Ale pak proste prijde chvilka,kdy to na mne prijde a to pak jen sedim a brecim... A misto aby tech chvilek ubyvalo, tak jich pribyva... do haje
V praci uz travim vic jak 10 hodin denne, jen abych nemusela domu do prazdneho bytu, to jdu radeji z prace jeste na spining nebo neco... Ale pak proste prijde chvilka,kdy to na mne prijde a to pak jen sedim a brecim... A misto aby tech chvilek ubyvalo, tak jich pribyva... do haje
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak mezi lidi, já vždy když něco takhle řešil, zavolal kamarádovi a povídalo se a i třeba se s někým seznámíš nemyslím hned chlapa, ale já sem se takhle seznámil před 6 roky s jednou slečnou do dneska sme přátelé, dokonce Almu máme od ní.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak i to se stává, bohužel. Jenže myslím, že je hlavní se tomu nepodávat, teď mě napadá taky sem ještě stavěl modely nákladních aut od revela , vím blbá rada, ale třeba tě napadne něco, co ti odvede myšlenky.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: