Jasio : zákaz tam je,ale jen do šesti nebo teď už vlastně do sedmi.Ale pod Dračí skálou nevaří špatně,že?! A jsou tam celkem v pohodě místní policemani

Tak pokud je tenhle termín konečný....jsem zase nucen říct že nepřijedu!!! Rozpis směn na srpen je nemilosrdnej a v sobotu 25.8. dělám!!! Škoda Újezd mě bude štvát!!!kakamil píše:Moc bych to neřešil, prostě 25.8. ve 14hod. je sraz v Červeným Újezdu a hotovo. Kdo bude mít čas tak se tady zahlásí a přijede. Ať vymyslíš termín jakýkoli, stejně se to někomu hodit nebude. Např.já ještě taky přesně nevím zda budu moct tento den přijet, ale protože chci a je to ještě dostatečně daleko tak se mohu snažit všechny věci které mi do toho budou chtít vlézt, korigovat jinam.
Tudíž se předběžně přihlašuji že přijedu
Opravdu?Alfi píše:Kdyby byl datum a cas stanoven, tak tam urcite jeJiri02 píše:Myslim, ze by se hodilo pro prehlednost dat datum srazu primo do nazvu vlakna. Pokud to nepujde (system nedovoli), pozadat Damona. Byva dobrym zvykem na jinych forech napsat misto, cas a dalsi dulezite udaje hned do prvniho prispevku. To muzes udelat i dodatecne, pokud jsi jej vlozila. Drzim palce uspechu organizace!
bruno:tak dej vědět kde,protože já tam budu taky.A možná bych ti aspoň na auto sehnal VIP nebo pořadatele aby jsi mohl na víc míst.bruno píše:Tak to je skvělé. 25.8. budu stát na trati Barum rallye a budou mě prudit ožralí taliáni. Škoda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů