Těchto starejch focusů jsou plný vrakoviště....
Jediná smysluplná generálka tohoto starého motoru je rozdělení podle materiálu na hliník a železo.xxmisa píše:
Starý motor nakonec rozkuchám a kdo ví, jestli jej nezačnu pomalinku generálkovat abych měl na další případnou výměnu. Ale to je ještě ve hvězdách...
nemyslim , jeden je v augsburgu vzdalenost 800km jedna cesta stale mi vychazi 20t auto a min 16t doprava a rekni mi za kolik se daji rozprodat zbyvajici veci , prosim do tho zapocitat cas na rozebrani a predpokladam ze nedisponuje prostorem tak pronajem nejake garaze a asi ne jen na mesicvladka1 píše:Foki počítá nejhorší variantu
napr. http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 97#p922297vladka1 píše:... za kolik prodáváš na MK1 starší funkční ...
asi borci nemaji do ceho pichnout a zenou te do rozborky hlavy , pak zjisti ze je v haji motor ale tu predchozi praci si nechaji zaplatit .xxmisa píše:Tak, tak.. Včera jsem byl u dvou borců a oba se zatím shodli že to bude spíš hlava.. No uvidíme, shodí hlavu a pak se uvidí co dál... Buď to bude jen hlava nebo pak celý motor.
akorat to aby zjistil ze zere nebo nezere olej s nim musi trochu jezdit coz v pripade dovozu nelzevladka1 píše:vyzkoušet předem (moje metoda koupit celý auto a motor vyzkoušet v něm).:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů