Když mi bylo asi 5 tak mi umřela maminka jen díky babičce jsme neskončili v děcáku a díky druhé nevlastní jsme poznali kus naší krásné země obě jsou již po smrti nikdy na Vás nezapomenu ...

můžu ti říct, že ženská za to vždy nemůže, ale to co jsem si prožil tak to opravdu si prožilo hodně málo lidí, v tom mi teda věř a to rozhodně nepřeju ani nejhorším nepřítelům, manželka mě i několikrát vzbudila , že křičím ze spánkuZdwora píše:Vzdycky za to muze zenskaCo si musel prozit mouse to si asi nikdo z nas nedokaze predstavit...
No vidis, takhle kdyby se chovali i ostatni bylo by po problemechr0mik píše:Vim ze mam spatne nazory, nepiju, nefetuju, nekourim, kurvy nepicham, pujcky si neberu.. radej makam bokem abych to vrazil do auta, a rad se svezu rychle pokud neohrozuju jine
Chyba-nebylo.Zdwora píše:No vidis, takhle kdyby se chovali i ostatni bylo by po problemechr0mik píše:Vim ze mam spatne nazory, nepiju, nefetuju, nekourim, kurvy nepicham, pujcky si neberu.. radej makam bokem abych to vrazil do auta, a rad se svezu rychle pokud neohrozuju jine
Máme stejný názor, tak by se měli chovat všichni. Mě už to taky sere, jak člověk všude slyší co zdraží, kde co kdo vytuneloval, jaká omezení se zavádí, jak to bude z důchody a že vězni dostanou zvěřinu. Mám zhruba průměrný plat, z toho platím hypo, domácnost, psa, auto, koníčky a do toho mladá nemaká protože studuje, v létě se budeme brát....občas mám sto chutí se na ten bordel tady vysrat a jet žít někam do ciziny, kde si budou občana vážit. Ale kam, vždyť ten svět jde do hajzlu celý.....fujZdwora píše:No vidis, takhle kdyby se chovali i ostatni bylo by po problemechr0mik píše:Vim ze mam spatne nazory, nepiju, nefetuju, nekourim, kurvy nepicham, pujcky si neberu.. radej makam bokem abych to vrazil do auta, a rad se svezu rychle pokud neohrozuju jine
No rozhodne nekam mimo spary evropsky uhnie...Hal9000 píše:Ale kam, vždyť ten svět jde do hajzlu celý.....fuj
Uživatelé prohlížející si toto fórum: dusanlulka a 2 hosti