ja viemihrdlick píše:Hoši, máte štěstí, že máte stejný motor jako já, jinak bych musel studovat i ropáky. Zatím mám sehnaný materiál. Nejhorší to bude poohýbat a posvařovat. Jednotlivé díly zatím vyrábím z tvrdého papíru u stolu, pak se to vyzkouší a udělá z kovu. Místo tyčky zatím hliníkový drát. Vedu si podrobnou dokumentaci. Misoo, Ty máš ale FII, tak to bude asi problém. Jedině, že by jsi si koupil IBudu dělat něco takového, ale ze železa, takže na to příjde červený nátěr.
Před STK povolíš 6 matiček, sundáš a po STK dáš z5veba píše:to ihrdlick:Ja ji mam tu rozperu taky v planuA ta na tom obrazku nevypada spatne.Taky premyslim o samovyrobe ale z nerezu
ale mam obavy aby to treba nevadilo na stk a podobne
kdyz nebude mit homologaci.
Tak jsi se rozhodnul pro tu od PaJaSeihrdlick píše:Hoši, máte štěstí, že máte stejný motor jako já, jinak bych musel studovat i ropáky. Zatím mám sehnaný materiál. Nejhorší to bude poohýbat a posvařovat. Jednotlivé díly zatím vyrábím z tvrdého papíru u stolu, pak se to vyzkouší a udělá z kovu. Místo tyčky zatím hliníkový drát. Vedu si podrobnou dokumentaci. Misoo, Ty máš ale FII, tak to bude asi problém. Jedině, že by jsi si koupil IBudu dělat něco takového, ale ze železa, takže na to příjde červený nátěr.
No to jo to mas pravdu ale co nahodna policejni kontrolaihrdlick píše:Před STK povolíš 6 matiček, sundáš a po STK dáš z5veba píše:to ihrdlick:Ja ji mam tu rozperu taky v planuA ta na tom obrazku nevypada spatne.Taky premyslim o samovyrobe ale z nerezu
policajna kontrola ti nebude skumat motorveba píše:No to jo to mas pravdu ale co nahodna policejni kontrolaihrdlick píše:Před STK povolíš 6 matiček, sundáš a po STK dáš z5veba píše:to ihrdlick:Ja ji mam tu rozperu taky v planuA ta na tom obrazku nevypada spatne.Taky premyslim o samovyrobe ale z nerezu
![]()
Taky jsem si dělal rozpěru a ještě se mi nestalo, aby mi ,,cajti" koukali do motoru.veba píše:No to jo to mas pravdu ale co nahodna policejni kontrolaihrdlick píše:Před STK povolíš 6 matiček, sundáš a po STK dáš z5veba píše:to ihrdlick:Ja ji mam tu rozperu taky v planuA ta na tom obrazku nevypada spatne.Taky premyslim o samovyrobe ale z nerezu
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti