Warflayer: to som si myslel donedavna aj ja

ale som uz asi vo veku, ked ma nebavi sa vo vsetkom sprtat aby to nejako fungovalo. Proste toto funguje, hned a rychlo.
Ale ked sa chces hrat, nie je problem aj na iphone, da sa tam menit uplne vsetko a aj ten BT nakoniec funguje.
Este vas poobtazujem malou prihodou a dam pokoj, aby ste mali cas na upravy

Vcera vecer, uz sedim v aute cestou domov. Zrazu mi vola manzelka, ze ma problem, auto takmer nebrzdi a ze musela odstavit auto na dialnici, vlastne tesne za zaciatku obchvatu. Potrebuje odtahovku.
Ok, zastavil som auto, vytukal na webe stranku skoda servisu s nonstop prevadzkou a nasiel cislo na odtahovku.
Na web stranke mi len stacilo podrzat prst na cisle a uz som volal. Bohuzial nemali hned nic volne, tak som volal znamemu. Ten mi chcel dat dve cisla. Ja v strese, nemam papier ani pero, som si spomenul, ze mam mobil,
tak troma klikmi som si dal hlasity odposluch, pustil poznamkovy blok a pisal si cisla. Ukoncil som hovor, klikol na jedno z nich a uz som sa dovolal a za 5 min bola odtahovka na ceste.
Proste fasa. Samozrejme, ze vsetko toto ide urobit s lubovolnym smartphoneom, ale sameho ma dostala ta lahkost a intuitivnost. Proste som potreboval v miernom strese pouzit co najrychlejsie mobil ako multi nastroj a on sa tak naozaj zachoval.
Nikdy predtym, so ziadnym inym telefonom sa mi to tak nepodarilo. Ani s PC to nie je vzdy. Poznate to, surne a rychlo clovek potrebuje nieco spravit a vzdynieco prave nefunguje.