I přesto že už členové co se dotazovali(nebo nás křivě obvinili)tu byli tak odpověď aspoň dík za vysvětlení nenapsali.
Hrdinové vymřeli a tak:
Jak napsal alexino: Hádek už bylo dost.

Poslouchej, pokud neumíš číst, anebo čteš ob druhý řádek, tak do debaty nevstupuj. Nemluv, že o tom mluvím tak obecně a nevím co s tím. Samozřejmě, že vím, ale já nejsem vlastník všech domén, abych měl možnost vstupovat do všech administrací a dělat tam pořádky, od toho je vlastník domény a buď ten rozumí phpBB a spravuje si doménu sám a když tomu nerozumí, tak někoho tím za úplatek pověří a ten se mu o chod všeobecně stará, určuje prává adminů, moderátorů, VIP atd. Tak nemluv, že nevím co s tím, ba naopak vím, ale nevlastním všechny fóra.alexino píše:tak jalome, rekni rovnou ktery a jak se to dela ne? me prijde ze vsechno rikas tak obecne ze vubec nevis co s tim. Domenu ma dneska kde kdo a forum taky a rozhodne to z nej odbornika v IT nedela. Posli odkaz na tvoje forum, myslim ze se nikdo zlobit nebude. Naopak tu lidi myslim budou radi, ze uvidi spravne fungujici forum za minimalni naklady jak jsi tvrdil.
po přečtení filtrovat jdou taky, to že by se to nejspis nemelo delat je jina vec...Jinak kdyz te nezajima vysvetleni protistrany, tak to znamena ze se snazis akorat delat problemy?
Myslim ze uz tech vecnych hadek bylo dost, tak bys s tim mohl prestat taky...
Kód: Vybrat vše
Posli odkaz na tvoje forum, myslim ze se nikdo zlobit nebude. Naopak tu lidi myslim budou radi, ze uvidi spravne fungujici forum za minimalni naklady jak jsi tvrdil.
Ne. Nahradi vse. Nahrazuje to v okamziku zobrazovani uzivateli bez ohledu na stari zpravy. Kdyz filtr zrusim, zadne se to zase zobrazovat.JaLoMe píše:Mě ale žádné vysvětlení od Damona nezajímá, já jsem odpovídal HORSTOVI a odpověděl jsem mu přesně jak se věci mají, co lze udělat a jestli mi někdo bude tvrdit, že to nelze tak phpBB vůbec nezná. Já tady nikoho nenařknul, že mi leze do SZ. Vím, že se dají filtrovat adminem nastavená slova, věty a že se dají nahradit, ale už při příchodu zprávy a ne až po přečtení uživatelem. Pouze jsem vysvětloval.foki píše:to jalome : tady mas vysvetlene o co slo . naopak nas to ujistilo ze to ze nekdo trvdil ze nidko nikoho nelanari tak byla nehorazna lež . a tady mas vysvetleni od damona
nerozdaval nekdo v okoli lizatka nebo parfemy zadarmo ?Bobesh píše:Mě začlo vadit, že jak je teď pěkně, tak je všude víc kol, kočárků a kolobežek, které se valí na chodníkách, na schodištích, že to nejde ani kloudně obejít.
hele, nechodis ty nekde po smeťáku?Bobesh píše:Mě začlo vadit, že jak je teď pěkně, tak je všude víc kol, kočárků a kolobežek, které se valí na chodníkách, na schodištích, že to nejde ani kloudně obejít.
alexino píše:hele, nechodis ty nekde po smeťáku?Bobesh píše:Mě začlo vadit, že jak je teď pěkně, tak je všude víc kol, kočárků a kolobežek, které se valí na chodníkách, na schodištích, že to nejde ani kloudně obejít.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Semrush [Bot] a 0 hostů