Slovak WinterGames (BA a okolie)
- jamaka
- Test driver
Re: Slovak WinterGames 2008 (BA a okolie)
no len znacka plati po najblizsiu oznacenu krizovatku. Oni dobre vedia preco to tam dali, uz urcite museli riesit taketo veci a prehrali, preto tam hned supli znacku.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jasne, znizena rychlost neriesi nahle a hlavne nahodne udalosti, ale nizsia rychlost znizuje pravdepodobnost nehody kedze ti vznika viac casu na reakciu. to vsjo 
inac k tym prenosnym znackam... u nas je taka dvojprudovka (pri cervenej poste - domaci poznaju) kde v strede medzi pruhmi znicoho nic svihli znacku. je to v mieste kde sa zvyknem preradovat z laveho do praveho pruhu. prvy krat ked som ju zbadal tesne pred autom, tak som skoro musel tepovat sedacku... hruza...

inac k tym prenosnym znackam... u nas je taka dvojprudovka (pri cervenej poste - domaci poznaju) kde v strede medzi pruhmi znicoho nic svihli znacku. je to v mieste kde sa zvyknem preradovat z laveho do praveho pruhu. prvy krat ked som ju zbadal tesne pred autom, tak som skoro musel tepovat sedacku... hruza...
- Dzefer
- Zkušený
no znicohonic, je tam mega diera. Namiesto toho, aby ju opravili, tak tam supli znacku. Tiez som tam mal zaujimavu chvilku 

- Ondro
- Junior
bratislavske cesty - tankodrom
Po zime si pre istotu davam skontrolovat geometriu a divili by ste sa ako je strasne rozdrbana. pritom jazdim aj mimo mesta. je to tak 50% - mesto, 50 % mimo mesta. okolo aprila mi vychadza servisna prehliadka kde to rovno pozru. Vdaka nasim skvelim lepisom ciest, ktori to doslova iba zaflusaju asfaltom, ktory po par mesiacoch vypdne von a co je horsie, posypu to kamienkami, ktore ti kvalitne zlikviduju karoseriu - lak (hlavne masku a blatniky)
Nedavno u nas opravili "spiaceho policajta" - je to retarder alebo hrb ked chcete, ktory sa prisrobuje do cesty na nastrelene alebo zavrtane kotvy. Kedze asfalt je pomerne makky, tak sa stalo, ze po 1 roku stary retarder rozobrali prec a par centimetrov pred neho osadili novy. pri odstranovani stareho rozbili cestu a nechali to tak. Vysledok je taky, ze sa hned za retarderom vytvorila jama ako hovado. Ja tam so svojim fofom neprejdem, lebo poslednej skusenosti som tam chytil podbeh
Ta jama je totiz tak hlboka
Moj sused tam prechadzal s Vectrou a co cert nechcel - poskodil vyfuk a okrytovanie motra. Zavolal policajtou, ktory mu vynadali - preco ich volal a pod. Teraz sa sudi so spravcom komunikacie za nahradu skody + strateneho casu. Sam som zvedavy ako to dopadne.

Po zime si pre istotu davam skontrolovat geometriu a divili by ste sa ako je strasne rozdrbana. pritom jazdim aj mimo mesta. je to tak 50% - mesto, 50 % mimo mesta. okolo aprila mi vychadza servisna prehliadka kde to rovno pozru. Vdaka nasim skvelim lepisom ciest, ktori to doslova iba zaflusaju asfaltom, ktory po par mesiacoch vypdne von a co je horsie, posypu to kamienkami, ktore ti kvalitne zlikviduju karoseriu - lak (hlavne masku a blatniky)

Nedavno u nas opravili "spiaceho policajta" - je to retarder alebo hrb ked chcete, ktory sa prisrobuje do cesty na nastrelene alebo zavrtane kotvy. Kedze asfalt je pomerne makky, tak sa stalo, ze po 1 roku stary retarder rozobrali prec a par centimetrov pred neho osadili novy. pri odstranovani stareho rozbili cestu a nechali to tak. Vysledok je taky, ze sa hned za retarderom vytvorila jama ako hovado. Ja tam so svojim fofom neprejdem, lebo poslednej skusenosti som tam chytil podbeh

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

- Ondro
- Junior
a na margo pribrzdenia pred jamou. Ked idem po ceste ktru dobre poznam a o jamach viem, tak pribrzdim v predstihu - mam viac casu, ale ked som natrafil na jamu v Ruzomberku alebo Nitre a pribrzdil som, v spataku som videl vodica, ktory na mna letel v smyku. Radsej som do tej jamy vletel ako opravovat rozdrbany kufor 

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

- canndale
- Zkušený
najhorsie je brzdit tesne pred jamou a na plnej brzde do nej vletiet.. tlmice su nadoraz stlacene a naraz si odnesie naprava, nie pruzenie ..
takto som musel brzdit este na felicii ked mi jedna baba (chodec) vbehla na cestu a bol tam kanal cez ktory som na plnej brzde presiel.. mozno len 5 - 10cm hlboka jama.. toto brzdenie ma stalo 12tis :/ milujem chodcov - darcov organov
takto som musel brzdit este na felicii ked mi jedna baba (chodec) vbehla na cestu a bol tam kanal cez ktory som na plnej brzde presiel.. mozno len 5 - 10cm hlboka jama.. toto brzdenie ma stalo 12tis :/ milujem chodcov - darcov organov

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
inac taky napad : ked vidim jamu a uz nestiham brzdit ani sa jej vyhnut, tak myknem volantom do prislusnej strany aby som aspon trochu odlahcil stranu ktorou budem cez jamu prechadzat. celkom to pomaha

- sogi456
- Junior
misoo to nie je zly napad 

Ford Focus, r.v. 2003, 1,6 74kW, K&N air filter, Eibach Pro Kit, 195/60R15 ;o)

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No co tak chlapci prejst na summer games?? 

- Anndy
- Test driver
to tak akurat na oleji 

- Jozef
- Pokročilý
Ludkovia tu snezi
Rano sa ideme smykat

Rano sa ideme smykat

- richisan
- Zkušený
Vyzera to tak, ze zima nam ukazuje, ze este ma moc
Takuto zimu v BA som uz dlho nezazil.
Este dobre, ze som sa neponahlal s prezuvanim
Neviem ale, ci to bude stacit na smykanie

Este dobre, ze som sa neponahlal s prezuvanim

Neviem ale, ci to bude stacit na smykanie

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
BTW - na zeleznej studnicke si uz asi nezajazdime, zakazu vjazdu, ktory je dole pri partizanskej luke, odstranili casove obmedzenie "v sobotu, nedelu, sviatok od 9:00 do 19:00" a uz plati furt ;((
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Anndy
- Test driver
len aby to nebolo kvoli tebe, ze si tam chodil furt 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Moze z casti byt, ale asi aj koli ostatnym - v poslednej dobe tam na vecer pribudlo dost aut a povyse rotundy zvykla kazdy vecer postavat pri zaparkovanych tatosoch "gotko" mladez, ktora imho vadila viac, ako moje spanile prejazdy za srnkami.Anndy píše:len aby to nebolo kvoli tebe, ze si tam chodil furt
Stale dufam, ze to bolo len docasne opatrenie, aby a) zaplatali rozbitu cestu b) prezilo viac ziab, ktore po rozmrznuti vyskakali na cestu. Keby to bolo permanentne, tak by zrejme vyrobili nove dodatkove tabule a teraz je len to casove vymezenie prelepene lepiacimi paskami...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(