citi se lip, ale začinaji se objevovat modriny. Boli ho krk od toho narazu. Sono a rtg OK. Nechaj si ho tam jeste na pozorovani. Ma humor. Uz premysli ze prespristi tyden pujde do prace.
Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...
- zaza
- Junior

Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....
S Bartem jsem dneska mluvil,
citi se lip, ale začinaji se objevovat modriny. Boli ho krk od toho narazu. Sono a rtg OK. Nechaj si ho tam jeste na pozorovani. Ma humor. Uz premysli ze prespristi tyden pujde do prace.
- Stela
- Test driver

Tak to je dobře že mu je už líp a že je vše v pořadku
Modřiny za chvíly zmizí a bude fit.
S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
JJ Pedro má pravdu,došlo tam k úniku kapalin,takže to museli hasiči zajistit. Tom se při té nehodě přesvědčil i o charakteru některých okolních řidičů. Jel okolo týpek z nějaké asistenční služby a když viděl co se stalo, tak zatavil a nabídl hned svou pomoc - tahal Toma ven z auta,protože sám by to v tom šoku nezvládl,postaral se o odtah mrňouse,zajistil nám servis,zavolal Tomovi záchranku,když se mu udělalo zle a pořád mu volá,jak se má a jak se mu daří.Máme od něj i to náhradní auto. Dnes mu už volal i majitel autoservisu,kde mrňous je a všechno zařídí. Bude komplet nová náprava,nárazník,blatník,kola,dveře,světla,práh,.....Tom se bojí,že bude hnuto i s interiérem, radio prý nějak zapadlo a je hnuto snad i s tím středovým panelem co jsou ty držáky na pití a to ještě nevíme jak dopadl ten nový reprák ve dveřích.Bude toho asi dost.
Pak tam zastavila i kolem jedoucí zdravotní sestřička a nabídla svou pomoc a ošetření.
Jinak teď jsem byla za Tomem a je mu už lépe,už ho odpojili z kapaček,čekají ho ještě nějaká další kontrolní vyšetření. Bolí ho dost krk a má pěkně fialový bok od pásů,prý ho to odhodilo až na sedadlo spolujezdce,takže se trochu pomlátil. Snad ho během zítřka nebo v úterý pustí domu,má ještě teplotu.Ale všechny Vás moc a moc pozdravuje,podruhé se narodil,šlo opravdu jen o centimetry a mohlo to dopadnout mnohem hůř - je strašně moc rád,že jsem nejela s ním,já bych to asi odnesla hůř - hlavou bych si dala do okna.
Budou i fotky co nafotili policajti,tak je sem pak asi dáme.
Buďte lidičky na silnicích moc opatrní a používejte pásy,nikdy nevíte,kterej blbec to do vás napálí!
Jinak teď jsem byla za Tomem a je mu už lépe,už ho odpojili z kapaček,čekají ho ještě nějaká další kontrolní vyšetření. Bolí ho dost krk a má pěkně fialový bok od pásů,prý ho to odhodilo až na sedadlo spolujezdce,takže se trochu pomlátil. Snad ho během zítřka nebo v úterý pustí domu,má ještě teplotu.Ale všechny Vás moc a moc pozdravuje,podruhé se narodil,šlo opravdu jen o centimetry a mohlo to dopadnout mnohem hůř - je strašně moc rád,že jsem nejela s ním,já bych to asi odnesla hůř - hlavou bych si dala do okna.
Budou i fotky co nafotili policajti,tak je sem pak asi dáme.
Buďte lidičky na silnicích moc opatrní a používejte pásy,nikdy nevíte,kterej blbec to do vás napálí!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- Damon
- Test driver

Dobrá zpráva... jinak neříkám že jsou všichni stejní ale co se týká těch assistentů a další pomoci(nemyslím tu zdravotní) - je to pro ně dobrý business. Ne vždy ke spokojenosti.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- panther7
- Test driver

tak tj dobře, že už BB je líp, tak držím palce at vše vyjde a máš BB co nejdříve doma
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
To je teda smůla, ale Bart měl fakt obrovský štěstí, že to dopadlo "jen" takhle
Dokážu si představit, jaký to bylo a člověk je v tu chvíli v takovym šoku, že vlastně ani pořádně neví, jak a co se stalo. Tak ještě jednou přeju, ať to všechno dobře dopadne a třeba za měsíc ať si na to už ani nevzpomenete 
ST150
- kalimoco
- Pokročilý

Taky přeji co nejrychlejší uzdravení.Tady slívka asi nepomůže co
?
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- Stehnak
- Test driver

Preju brzke uzdraveni. Snad jsi si tu smulu vybral an hodne dlouho...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / byly Ford Mondeo ST 220 2006; Ford Focus 1.6 16V 1999
-
Stenly
- Pokročilý

Také přeju brzké uzdravení.
Týden jsem na foru nebyl a první co otevřu je tohle
Doufám, že ta fóbie nebude 1,2HTP
Týden jsem na foru nebyl a první co otevřu je tohle
Doufám, že ta fóbie nebude 1,2HTP
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ho..To Pojede asi každopádně
Chceme pána ukecat,zda by tam neměl přeci jen něco jiného.Mě se totiž z nevystvětlitelného důvodu chce vždycky ve Fábce blinkat

- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat,nevíte jak je to v tomto případě s novými díly, pokud jsem tam měla RS světla, dají mi je tam taky? A když mi budou měnit nápravu a kola, co moje elektrony,když jeden je total na odpis.A co můj nový krásný Pioneer reprák ve dveřích,pokud to taky odnesl? Vůbec nevím jak to pak v servise chodí,ještě nebyl čas to zjišťovat. 
- lupo66
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přeju Bartovi brzké uzdravení a ať máš Fika brzo v cajku.
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 2/2000 - Hatchback - Silver 63 - 0 Rh+

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

- tapa
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Moc se omlouvam.Ale toto tema moc nectu.nelibi se mi.Ale ted co sem se dozvedel tak to je hodne spatna zprava.
Taspy:vyrit bigbartovy ze mu preju brzke uzdraveni a at to dopadne dobre s tvym fofem.A az to bude mozne tak snad se potkame na icq.Je hlavni ze je bigbart v poratku.
Taspy:vyrit bigbartovy ze mu preju brzke uzdraveni a at to dopadne dobre s tvym fofem.A az to bude mozne tak snad se potkame na icq.Je hlavni ze je bigbart v poratku.
Ford Focus 2,0 16v 1999,Goodyear Eagle F1 Asymmetric † † †

- Obake
- Zkušený

Dají ti tam co budeš chtít, ale pojišťovna zaplatí jen základ a to ještě po odečtení amortizace a zbytek bys měla vysoudit na viníkovi. Ale dobrý servis si s tím dokáže poradit a udělají ti to tak jak to bylo za cenu pojistky. Věř mi že to umějí a nebudou na tom škodní, snad jen pojišťovna 
- zaza
- Junior

Ahoj hlavně to máte starší 5 let tak chtějte plnění z Hav. Poj. a po viníkovi chtějte spoluúčast.taspy píše:Chci se zeptat,nevíte jak je to v tomto případě s novými díly, pokud jsem tam měla RS světla, dají mi je tam taky? A když mi budou měnit nápravu a kola, co moje elektrony,když jeden je total na odpis.A co můj nový krásný Pioneer reprák ve dveřích,pokud to taky odnesl? Vůbec nevím jak to pak v servise chodí,ještě nebyl čas to zjišťovat.
U dílů co nebyly součástí povinné výbavy nebo nebyly uvedeny ve vybavení vozu ( součást pojistky ) pak plnění není
Zkuste se s likvidátorem domluvit může Vám totiž spočítat obě varianty a pak si vyberete co je pro Vás lepší . Nemusíte mít jejich servis můžete mít i variantu oprava svépomocí + spoluúčast z Pov. ručení . pa a pevné nervy a tomášovi ...kurýruj se a už nic nedělej !!!( oheň , auto už zbývá jen voda... Táňo dej mu do vany rukávky
Andy