Technické vlákno Denso navigace
-
- Nováček
Re: Technické vlákno Denso navigace
Chlapi, nasel jsem to !!!!!!!!!!!! Maxik stal z mrtvych! Moc dekuji za rychlou reakci na moji prosbu.
-
- Nováček
For maximus
Dík za update software. Konečně jsem se k tomu dostal, update vypálil /několikrát/, pokaždé dal do densa a stále mě to mrcha píše:
" Pozor. Nelze načíst systém software. Nesprávný typ disku. Prosím vložte správný disk systému".
Jsem z toho již zoufalý. Ve Zlíně v autorizovaném servisu Viki mě řekli, ať jim auto nechám na celý den, že se na to podívají. Druhý den mě pan vedoucí sdělil, že namontovali autoradio nové to funguje, takže závada je v rádiu /což jsem jim sám řekl, před "opravou"/. Nebyli schopni ani vyvolat hlášku o nenačtení disku.
Dík za update software. Konečně jsem se k tomu dostal, update vypálil /několikrát/, pokaždé dal do densa a stále mě to mrcha píše:
" Pozor. Nelze načíst systém software. Nesprávný typ disku. Prosím vložte správný disk systému".
Jsem z toho již zoufalý. Ve Zlíně v autorizovaném servisu Viki mě řekli, ať jim auto nechám na celý den, že se na to podívají. Druhý den mě pan vedoucí sdělil, že namontovali autoradio nové to funguje, takže závada je v rádiu /což jsem jim sám řekl, před "opravou"/. Nebyli schopni ani vyvolat hlášku o nenačtení disku.
-
- Zkušený
-
- Nováček
Mám stejné jak je na níže uvedeném odkazu
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=255
Nevím zda je nové nebo staré.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=255
Nevím zda je nové nebo staré.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Maximus myslel jako novej kus...
-
- Nováček
Denso je starší, bylo v autě, které jsem koupil. Dokonce i jelo, teda do té doby než jsem něco pomačkal 

-
- Zkušený
Kóťa: Co na to dál říct?
Asi mluvíme jiným jazykem 

Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
Dobře tak jinak, auto je r.v. 9/2006
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsi,ze radio(denso)nefungovalo.tak ho v servisu vymenili.tak se maximus ptal jestli za novy...
-
- Nováček
Omlouvám se.
Příspěvek jsem si po sobě nepřečetl, tak mě nedocvaklo, že jsem nenepsal, že jsem výměnu odmítl.
Příspěvek jsem si po sobě nepřečetl, tak mě nedocvaklo, že jsem nenepsal, že jsem výměnu odmítl.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď už nechápu já
Máš denso,které nefunguje.V servisu přehodili jednotky a vše jim fungovalo,jo?Ale jednotka musí mít i svou dvd mechaniku atd.To taky přehodili jo?To bych se divil...kde vzali denso?Aby Tě netahali za nos...

-
- Nováček
Jak jsem psal, auto jsem dal ráno do servisu. Odpoledne si pro něj přijel a bylo mě řečeno, celé Denso vyměnili za druhé /o mechanice jsme se nebavili/ a to šlapalo. Nové Denso nechali namontované v autě s tím, jesli jej budu chtít /cena cca 27.000,-/, což jsem odmítl, tak přehodili nové zpět za staré a to mám v autě doteď, ale nefunkční viz. příspěvek výše.
-
- Zkušený
Teoreticky by to s předním LCD nemělo mít nic společného, protože to je pouze zobrazovač. Stačilo by tedy řešit pouze tu mechaniku co je v kufru...
Ale je to jen myšlenka.
Ale je to jen myšlenka.
Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
To si nemyslím, že by to mělo být mechanikou, protože pokud ve Fordu vyměnili radio a to poté jelo, tak zakopaný pes bude právě v rádiu a ne v mechanice, ta zůstala původní.
Také software bude v radiu a ne v mechanice.
Také software bude v radiu a ne v mechanice.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš nechápu,že pokud v servisu vyměnili pouze denso jednotku,monitor...bez zadní mechaniky,tak že to fungovalo.Mechanika je prý vždy vázaná na svůj typ monitoru...