Strašné, nemám slov. Upřímnou soustrast a hodně sil celé rodině, nejbližším a kamarádům. Teď budou opravdoví kamarádi a rodina potřeba pro manželku a děti, musí dodat hodně sil.
Proto prosím jezděte opatrně, tak tragické nehody nejsou vyjímkou, bohužel...
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!
Hodně nepříjemná záležitost - nová cisterna ještě nepokřtěná a už skoro na odpis. Navíc úplně zbytečně, kdyby řidič osobáku respektoval stopku, tak se nic nestalo. Podle posledních informací jelo hasičské auto mezi 45 a 50 km/h, tak si dovedete představit, jak rychle asi jel osobák, když to takhle dopadlo.
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!
JJ a jeden z nich byl můj mrňous a v něm bart. Leží teď v nemocnici.Auto je odtažené v servise. Bylo to asi 300m od našeho baráku
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Ta snad brzy bude,už přemýšlí jaké dáme na mrňouse nová kola, že budu mít aspoň nové gumy,směje se,že je zvědavej jak seženou to světlo co tam bylo,že nemusím řešit rez na dveřích u řidiče,když mi je vymění,že bude novej nárazníček a práh a blatník a náprava a brzdový destičky,sloupek,modlí se jestli přežil ten novej reprák ve dveřích atd. a straší s autorádiem,že prý nějak zapadlo tou ránou či co........
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je