A já se ještě připojím s dotazem zda tento olej splňuje specifikacibuceek07 píše:Já teď kupovalhttp://www.autodily-prostejov.cz/motoro ... 40-5l.html
Takze s pokojim v dusi to teda mozem dat hej?ballu píše:Dej tam tu Q8 5W-40 a mechošom v servise, že vzkazuji, ať vrátí výuční listy, jestli vůbec dle jejich názoru nějaké mají
![]()
![]()
ballu píše:DjFresh666: důležité je to A3 , zbytek dle použití, nížiny nebo hory, ale jestli tam dáš 5W-40 A3, tak již není celou životnost motoru třeba přecházet na 10W-40. To je pak jen výkřik do tmy a maximálně 10 tis. km a motor vydechne naposledy.
No kam s olejom tak to neviem....mam doma asi 20 litrov starehoMa.rt píše:diky,tak to mozna zkusim, ale to me neznasa kam s tim starym olejem? to berou pumpy? asi za poplatek?
a jeste asi budu muset koupit k 4l jednu litrovku, mam dojem, ze tam mam o neco vic nez 4l.
Ma.rt píše:naposledy jsem doleval u Skody 125tady to fakt nehrozi,ale i tak se to urcite vyplati. akorat ze bych musel skladovat olej, uz tak mam v garazi tesno
Kua já už ho koupilballu píše:buceek07 :Ten neber Ford WSS-M2C917-A je pro turbonaftu, plete to A za pomlčkou na konci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: reckoname a 0 hostů