Ty naděláš.

jenda píše:Tam jsme přece jeli na časFuks píše:Ahoj Jendo.jenda píše:Děkuji všem za hezky vydařenej srázek, bylo to fajn setkání a děkuji zejména Fuksovi za bezva pokec a za jízdu do Postupic a zpět.. Doufám, že se zase někde sejdeme na nějakým srazu a opět probereme fofa
.
Jsem rád, že jsem se s Tebou mohl setkat a probrat spoustu věcí. Myslím, že s pohledem na auto máme hodně společnýho. Doufám, že cesta domů už byla lepší než na sraz.![]()
Snažil jsem se.
a nazpátek naprosto pohodová jízda. Jsem taky moc rád, že jsem se s tebou setkal a opravdu velmi dobře popovídal. Těším se na další setkání
No ještě aby ses neprobral v normálu - šak kdo slivovicu pije, teho ani pantokem nězabije - to platí i pro Skubiho a ostatní koštéry...herizn píše:pelen píše:To se sprobral "brzo".herizn píše:to pelen,Skubi,pedroH:ia já dorazil bez problému domů,a díky Všem za zážitek z tohoto srazu.......probral jsem se tak v normálu,ale byl jsem pryč a k PC jsem se dostal až večer.....
Třeba tě Damone zvolí i starostou, když se provalilo jaké máš kontakty.PedroH píše:Hoj Damone, to věřím - to je jako když jednou za 10 roků hoří barák - taky se o tom dlouho povídá. Doufám, že o našem srazu budou řeči mnohem kladnější...Damon píše:Jo jen pro info v Postupicích je zase o čem povídat![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host