Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
Sakra to máte na jižní moravě nějak teplo, závidííím
Já jsem zvedav jestli v pondělí natočíme starou služební Oktávku, už dneska to bylo trochu přemlouvání a to, co se pak vyvalilo z vejfuku, to bylo neco neuveritelnýho Je fakt sranda jak se řeší dneska každej gram emisí a přitom tu jezdí bambilion takových smradochů...
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
Se nám na noc zatáhlo a padlo to jen na -11, měla to bejt nejstudenější noc, nestalo se.
Dneska a zejtra v noci má bejt jasno a bude to teda asi o dost horší ... Uvidíme.
Tak je tam kolem -18,5 ... no ještě jedna noc a zlomí se to
Já se sněhem v podbězích nemám problém. Část jsem okopal, část zmizla v myčce ... Ale co je důležitý, tak že se u nás už od pátku bruslí a led je docela hladkej. A vypadá to, že to tentokrát i dlouho vydrží.
Sněhu je u nás málo, na poli sáňkovat nejde.. Ale ve výše položených částech Brna na trávě paráda. Napadla trocha, ale na zmrzlej podklad - takže to krásně drží a jede...
Děti nadšené, co víc si přát
enjoy píše: 14.02.2021 09:40
Pánové, díky za informace, že v únoru mrzne..
Jojo, v threadu o počasí by to chtělo třeba info o politice .. chápu
Tak je po čase zas trochu zima, tak si to tu prostě hlásíme