Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici

Moderátor:phofy
Odpovědět
Klvys
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici

Příspěvek od Klvys » 29.03.2012 23:15

To jsou zas řeči :-D pulka zvas měla ty okna a najednou jsou nejchytřejši a nejvetší frajeři ale v době kdy je měli tohle ani nikdy neřekli a najednou melete jak okna a kdo je ma byste zabijeli :) fakt pěknakomedie nemá to fakt smysl řešit ja si myslim že fakt každeho věc bud někdo dostane flastra nebo nedostane je to jeho věc každemu sedi něco jineho a ja jsem stím nikdy neměl problem že by mě někdo neviděl a zastavil 10 cm ode mě třeba :) jinak s tou autoškolou nikdy jsme nikoho nepodplatil atd..podplatil bych az na technicke nebo tak kdyby nic jineho nezbyvalo :)

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 29.03.2012 23:23

Tady nejde jen o to,že ten co má tmavé okna s tím nikdy neměl problém.Tady jde především o to,že ostatní mají problém s těmi co ty okna mají tmavá. :wink:
Znáš tu otřepanou formuli "vidět a být viděn"? V tomhle případě by se dala při troše soudnosti použít.
Ps: patřím k té polovině,co nikdy tmavé okna vepředu neměla a mít ani nebude.Jen pro upřesnění.

Připadá to jen mně,že když chceš něco napsat rychle,tak se to nedá pomalu přečíst?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 29.03.2012 23:32

to klvys : kdyz jsi delal autoskolu tak mi vysvetli pojem " videt a byt viden " .

PS : nikdy jsem folie na prednich nemel a nejsem nejchytrejsi ani nejvetsi frajer .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 30.03.2012 07:19

Tak ono rekneme si na rovinu, ze spravne by meli zakazat folie uplne a jakekoli zatmaveni jakychkoli oken protoze ve skutecnosti to omezuje vzdy i ty ostatni. Treba kdyz ma clovek pred tebou zatmavene zadni skla tak nevidis pred nej a nemuzes predvidat zda bude brzdit ci ne, kdezto kdyz jsou vsechna skla original tak skrz to auto vidis a muzes s tim pocitat, ale to by museli zakazat vsechny vetsi auta protoze treva pres SUVcko nebo dodavku vidis uplne stejny prd jako pres folie :D

Thom
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Thom » 30.03.2012 08:46

pbjun: Tady už to vyháníš moc do extrému. Předvídání díky průhledu je jen bonus navíc, správně bys měl jet za tím autem tak, abys stihl zareagovat, i když nevidíš před něj. Ale zboku bys měl vidět do všech aut stejně, což funguje (pokud nemají fólie).

Klvys: Pěkná komedie jseš ty, když si tady porád dokola (jako vždy) meleš svoji a absolutně nereaguješ na to, co ti lidi píšou. Já třeba taky patřím k lidem, co nikdy fólie neměli. A ostatní, co tu píšou, že jim vadí, tak je buď taky neměli a nebo je měli a dospěli (třeba tě to taky někdy čeká) a uznali, že to vadí. Ale jako vždy mě napadá něco o hráchu a zdi...

milan26
Junior
Junior

Příspěvek od milan26 » 30.03.2012 09:01

Ježiši kluci, musim se pousmát jak řešíte tmavé okna :-D Já mam 20 % už od 18 let a nikdy jsem s tim neměl problém a na STK mam známého :wink: Až mě chytne ( někde na vesnici ) nějaký fízel s tim měřičem, tak se omluvim a uznám, že to asi sundám kvůli změně jejich přístupu ... Je to 3 týdny co mě stavěli moji chybou v Praze, ale vše OK ;)

PbJun kolik ti je ?
Já chápu, že po 30 s z mladých klučinů stávají fotrové, ale vzpoměnte i na vaše mladé léta a co jste dělali a co vše bylo zakázáno :dih: Já rozhodně nikoho neohrožuji, spíše mě amaterští řidiči v jakém koliv věku :irre:

Klvys, myslim že máme okna stejná a nevidim žádnej problém :palec_nahoru: Neumim si představit okna bez folií, každej čumí na semaforu, zloději viděj, slunéčko apod. a o sexuálních hrátkách ani nemluvim :Dancer:

:nazdravi:

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 30.03.2012 09:12

taky jsem mel tmavy skla prakticky na vsech svejch autech (dobre, na S110 ne ;-)), ale chce to jako vsechno s rozumem. Na jednom z aut jsem mel folie fakt dost tmavy (a navic zrdcadlovy) a jezdit s tim po setmeni bylo docela utrpeni. Od ty doby si na to davam bacha, mam tonovany skla z fabriky a to mi zadnej problem s vyhledem nedela - precijen ty hodnoty zatmaveni asi maji nejakej smysl ;-)
Ty vymluvy na nesplneni technickych parametru co tu zaznivaj mi pripadaj smesny - stejne se da omlouvat nesoumernost brzd, unik provoznich kapalin, preklizkova pritlacna kridla atd. atd. Tohle neni zadna politika, tohle jsou proste tvrde technicke parametry - splnujes=jezdis, nesplnujes=nemas na silnici co delat.
Milan26: krasne ilustrujes, proc maj mladsi ridici vyssi pojistny. Nejde ani tak o vyjezdenost, jako spis o zpusob uvazovani. Je docela dulezity umet dohlednout mozny dusledky svych cinu a realne odhadnout rizika.
FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 30.03.2012 09:21

Klvys, už si vyndej hlavu z prdele a přečti si, co lidi píšou.
Pak sem dej prohlášení, že seš si vědom toho, že nebručíš jen proto, že si přejel blbce, který se na tobě nechtěl zahojit. Že na sebe bereš riziko toho, že ti někdo dá po papuli až se mu stane to co fokimu. Že seš připravenej nést všechny následky, který z fólií pro tebe plynou např. podíl viny na "nezaviněné" nehodě. Ona totiž pokuta za samotné folie je to poslední. Až to uděláš, můžeme to ukončit.
Zatím jenom jako kolovrátek opakuješ, že se nic stát nemůže, že výhled na stranu není potřeba, že folie nezpůsobí ani 1% nehod, že u vás v asii PČR nejezdí, že budeš uplácet...
Já se ti divím, že zrovna po té nehodě kdy jsi měl jen pořádnou kliku, jsi tak v pohodě.

EDIT: milan: platí to i pro tebe
EDIT2: nevím, kde berete ten pocit, že zrovna na vás je každej zvědavej čumět :mrgreen: Na mě teda nikdo nečumí, asi jsem řádově šerednější.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

KUTY

Příspěvek od KUTY » 30.03.2012 09:47

vacsiu hlupost som nepocul - ze kazdy na vas cumi tak si dajte folie...a preco by nemohol cumiet, ved to nie je zakazane ? ja ked niekoho vidim ako na mna cumi do auta, zacnem sa rypat v nose a hned sa otoci :mrgreen:

Brehowicz
Test driver
Test driver

Příspěvek od Brehowicz » 30.03.2012 10:18

Pánové ,pánové ,všichni tu jste dospělí lidé,ani sem to tu nečetl celé je to stráta času :bebng:

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 30.03.2012 10:31

To jo,Tebe je vidět dobře,jak za tím volantem ležíš :totlsmile:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 30.03.2012 11:40

milan26: asi se budes hodne divit a mozna mi i neuveris, ale je mi 25... Jenze co se tyce rizeni nejde o vek ale o najete km, vzhledem k tomu ze jsem uz jako student jezdil brigadne pro jednu firmu tak jsem najel docela dost km, konkretneji asi takto: dostal jsem postupne 3 octavie s motorem 2,0TDI na operak, s kazdou jsem ujel presne 200tis km to mame 600tis km na octavkach, pak jsem k tomu mel soukr fiestu na ktere sem udelal 35tis km, fofo na kterem sem udelal 160tis km a tedka mam firemni fabku na ktere mam ted 105tis km a to nepocitam co sem nadrncal s polem a fiestou od mlade, octavky od otce a fiesta a fofo od mati, cca mam tedy dneska najeto pres 900tis km s osobakama a myslim si, ze uz bych mohl mit pravo rict co je spravne a co ne nemyslis? Mimochodem za mou ridicskou karieru jsem mel jednu nehodu s fiesou kdy me nedal borec prednost z prava, s focusem tu samou, s fabkou mi za prechodem vybehla holka tak sem prejel patnik a s fabkou kdyz sem jel jako prase s vypalenyma svetlama vnoci a na ceste lezel strom... tot vse. Sam jsem mel folie na predku, ale ty nejsvetlejsi a stejne sem je sundal...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 30.03.2012 12:22

KUTY píše:vacsiu hlupost som nepocul - ze kazdy na vas cumi tak si dajte folie..
to klvys : no pokud vypadas takhle tak se ani nedivim ze na tebe kazdej cumí :totlsmile:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DwO_NgsT0HM[/youtube]
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

uku
Junior
Junior

Příspěvek od uku » 30.03.2012 12:42

Klvys píše:To je nahoda :-D jsou tu 3 velci odpurci a ti vždycky narazi na něco takoveho :-D A ti co to maji zatonovane zase se nikdy nesetkali stím že by na ně někdo troubil nebo tak že na ně nevidi :-D
Ja mam najezdene pouze desitky tisic km (statisice to nebudou), ale ridim vice nez 25 roku tak si dovolim pridat svuj nazor...
- to ze z "tmaveho" auta vidis stejne je diskutabilni (ja si to nemyslim)
- myslim, ze ocni kontakt je dulezity - to, ze ti, co nevidi do zatmaveneho auta netroubi, znamena ze asi znaji vyhlasku, kdy se smi troubit...
- ad pokuty: synator me kolegyne platil ted v breznu v brne za folie 500,- (mel na vyber: 500,- jako upozorneni nebo 2.000,- v pripade pouziti meraku, ktery meli v aute). Protoze vedel, ze ma "mimolimitni" tak se nehadal...

Vysledek:
Kazdy at tam ma co chce, ale at si je vedom nasledku, ktere to muze prinest (pokud se to bude tykat pouze pokut pro ridice a nestane se nic nikomu dalsimu tak to je idealni varianta).

Mimochodem: Pritelkyni mycka zlomila antenu (obsluha ji rekla, ze ji tam ma nechat) tak to resila pojistovna z pojistky majitele mycky. Likvidator venoval temer nejvetsi pozornost tomu, jake tam ma pneumatiky... :wallbash: takze asi tak...
byl: Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2018, stribrna tectonic
je: Ford C-Max, 1,0 92kW, r.v. 2019, seda magnetic

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 30.03.2012 12:50

milan26 píše:Klvys, myslim že máme okna stejná a nevidim žádnej problém :palec_nahoru: Neumim si představit okna bez folií, každej čumí na semaforu, zloději viděj, slunéčko apod. a o sexuálních hrátkách ani nemluvim :Dancer:
Jako by to psal pubertak a ne zodpovedny clovek s ridicakem :irre:.

Kdyz si nemas kde vrznout, kup si stan....cenove to vyjde na stejno. Kdyz se chce podivat zlodej, tak rozbije okno. A na slunce existuji slunecni bryle :wink:...
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Odpovědět

Zpět na „Pokec“