Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
- Blackhawk
- Test driver

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
@Sodri, presne ako pisal Miki, bral som to zpohladu chodca, do prace si to rano štramakujem asi 2 km pešo tak mam kazdodenne skusenosti. 
- miki21
- Test driver

Když jdu na zelenou a on má červenou,tak na ten přechod jdu.Jen mi vadí,že nevidím toho blbečka v tanku,jestli ladí rádio,nebo sleduje provoz a tím i semafory.
Když čumí na světla,tak je předpoklad,že zastaví.Ale pokud ho nevidím co dělá
Když čumí na světla,tak je předpoklad,že zastaví.Ale pokud ho nevidím co dělá
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- postak
- Test driver

Je to tak jak píše Miki. Klvys chodíš vůbec někdy pěšky nebo si vozíš zadek jen autem
Takové mám nejraději, co si vozí jen zadek, pak vylezou na chodník a neumí se chovat ani jako chodce. Nesnáším chodce kretény a vždy když někde jdu, tak chodím jen po přechodech atd. a chovám se tak, abych neobtěžoval řidiče.
Jako řidič např. nesnáším, když vidím chodce, nechci zastavit, tak brzdím třeba už 100metrů před přechodem a ten kretén místo aby se čuměl doleva, tak stojí na přechodu a čučí rovně nebo rovnou jiný nezájem. Takovému když zastavíš, a minutu na něj před tím blikáš, tak po zastavení tam ještě stojí dalších několik pár sekund a přemýšlí, jestli má jít na druhou stranu. Když přijdu na přechod, resp. ještě než k němu přicházím tak hlava šup doleva a nechám ji tam. Tím si to zastavení nebo zpomalení vynutím. S tímhle mám jako chodec zkušenost a protože vím jak to funguje na druhé straně, tedy za volantem, dělám to i jako chodec. A ten oční kontakt je důležitý.
Jako řidič např. nesnáším, když vidím chodce, nechci zastavit, tak brzdím třeba už 100metrů před přechodem a ten kretén místo aby se čuměl doleva, tak stojí na přechodu a čučí rovně nebo rovnou jiný nezájem. Takovému když zastavíš, a minutu na něj před tím blikáš, tak po zastavení tam ještě stojí dalších několik pár sekund a přemýšlí, jestli má jít na druhou stranu. Když přijdu na přechod, resp. ještě než k němu přicházím tak hlava šup doleva a nechám ji tam. Tím si to zastavení nebo zpomalení vynutím. S tímhle mám jako chodec zkušenost a protože vím jak to funguje na druhé straně, tedy za volantem, dělám to i jako chodec. A ten oční kontakt je důležitý.
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Chodím pěšky kazdy den s vlaku do školy atd.. a chodím hlavně po přechodech a nikdy jsem neměl problem s tvavymi okny co měl řidič prostě pokud nevidím když stojím u přechodu že borec nepřibrzduje tak tam nevlezu
A pokoážde když si stoupnu na okraj tzv.tak ho vidím hlavně s přední strany s boční ho vidíš když by stal vedle tebe snad 
- Marťas
- Test driver

Proto jsem pouze upresnoval svuj nazorpostak píše:Marťas já se do tebe neobouval, já tě bral jako exemplární případ

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
-
lahvik
- Junior

Vidím že debata tady pořád žije
Já je sundal ze předu a mám klid, teď si mně můžou benga stavět klidně každý den.Taky mi vadí když má někdo ty přední skla tmavé jak bota ten oční kontakt z řidičem si myslím že je hodně důležitý ale když to tam někdo chce mít tak je to jeho věc . 
Já je sundal protože jsem ty předky nemněl zapsané v té kartičce a tak jsem se nechtěl pořád dohadovat z policajtama proč to tam nemám zapsané.
Já je sundal protože jsem ty předky nemněl zapsané v té kartičce a tak jsem se nechtěl pořád dohadovat z policajtama proč to tam nemám zapsané.
Naposledy upravil(a) lahvik dne 23.03.2012 10:17, celkem upraveno 1 x.
- miki21
- Test driver

Klvys,s Tebou bych chtěl mít dvojdomek.
Čteš občas všechno,co se tady píše?Připadá mi,že jen to co se hodí.
Popisoval jsem situaci,kdy auto ODBOČUJE a já přecházím silnici na kterou odbočuje.Ano v ten okamžik je ke mně bokem.
Popisoval jsem situaci,kdy auto ODBOČUJE a já přecházím silnici na kterou odbočuje.Ano v ten okamžik je ke mně bokem.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Miki:Sorry tak vy všechno řesite dopodrobna zabívata se každou malou chujovinou 
-
KUTY
nacase ukoncit toto vlakno zelanim, aby ti, co maju nelegalne veci na aute dostavali co najviac pokut a aby boli na cestach vozidla bez cernocernych folii, s predpisanymi pneu a diskami, bez radlic vpredu a barovym pultom na zadku...a ak je niekto hrdina, prosim, nech si to vyzere
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kuty:
Jinak je pěkné že tadyk debata 2 měsice se vede ale nikdo pořádně nedostal flastra atd.. ale jen všichni plaší ale 2 měsice utekly a ono nic
Jinak je pěkné že tadyk debata 2 měsice se vede ale nikdo pořádně nedostal flastra atd.. ale jen všichni plaší ale 2 měsice utekly a ono nic
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
na stk to ma byt od dubna takze jeste mesic cas .Klvys píše:Kuty:![]()
ale jinak jak pise kuty , a jeste bych dodal , ze rozumny clovek to pochopi a ostatnim - komu neni rady tomu neni pomoci .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pkadecka
- Test driver

Přesně tak, zatím je jakási "doba hájení", kdy to policajti netrestaj a prováděj zdarma měření, aby lidi, co si nejsou jistý, měli jasno, co je čeká. Ale jak se říká "es kommt der Tag" - přijde den...
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- Thom
- Pokročilý

Koukáš rovně a maximálně se podíváš do zrcátek? Takže když vyjíždíš z vedlejší, tak nekoukáš přes boční okna, jestli nejede něco, čemu bys měl dát přednost? A do bočních zrcátek se díváš taky přes přední sklo, takže taky v pohodě vidíš přes nestmavený sklo, takže se nemůžeš stát, že při přejíždění z pruhu do pruhu přehlídneš auto? Tak v tom případě doufám, že tě nikdy nepotkám v noci z vedlejší nebo přede mnou na víceproudovce. Navíc, když přiznáš, že není vidět při couvání, tak nemůže být vidět ani při normální jízdě...nebo ty skla se při couvání ještě nějak zatmavují víc?Klvys píše:Thom:tam bylo psane ale že jen když třeba couvám na parkovišti nebo někde kde to je na hraně ne za jízdy kde čumíš rovno maximalně se podíváš do zrcátek nebo dkyž tě někdo předjíždí :)A když couváš tak dozadu neříkam že nejde tolik vidět
Je: Ford S-Max 2.5 Hybrid, 140 kW, 2022, Červená Lucid
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
- tym
- Test driver

Thome, nech toho, nebo tě Wolf taky pošle na oční, protože přece přes folie je přece vidět normáááálně
.
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
chapete ale kdyz cumis dopredu tak ti predni sklo zesvetluje prostredi kdyz neni zatonovane ale zadek auta je cely zatonovany.a pri predjizdeni v noci snad svitis a svetla jdou pres zatonovane okna videt asi si nemel folie.