Rozvody - kompletni info na straně 62
- stan
- Junior
Re: rozvody
jasne ze ju rozvody nepohanaju, ale jej zivotnost je ohranicena a ked sa menia rozvody tak je k nej dobry pristup kedze je vsetko demontovane, dobry servis by ti mal odporucit jej vymenu, mne totiz v chorvatsku nauctovali 3h pracu, keby sa to robilo pri rozvodoch bola by to mozno hodina a v HR je stoji hodina skoro 1000sk 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- davidkr
Ahoj,jsem uplný začátečník a pořídil jsem si Focuse ale potřebuji udělat základní výměnu rozvodových řemenů a vůbec nevím jaký typ mám schánět a palivový filtr taky nevím. Ještě mám potíže při zařazení trojky auto začne cukat a když se otáčky zvýší na 2 200 tak to přestane, přitom na volnoběh mám 800 otáček jak se uvádí.Prosím můžete mi poradit?
1,8 TDI , 2000
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
davidkr: rozvody rozhodne sver zkusenemu, idealne autorizovanemu servisu Ford, ktery vi, co tam patri 
S cukanim motoru a palivovym filtrem se porozhlidni na foru, verim, ze odpoved najdes.

S cukanim motoru a palivovym filtrem se porozhlidni na foru, verim, ze odpoved najdes.
-
- Nováček
Čágo ve spolek,ja měnil rozvody i s prací za 3500 takže to není zas taková tragedie.A když ho vyměníš o něco dřív než má být tak si myslím že se hovno stane ne.Tomu auto to neuškodí a zas taková částka to není
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
origo nebo replika ?Kaffe píše:Čágo ve spolek,ja měnil rozvody i s prací za 3500 takže to není zas taková tragedie.A když ho vyměníš o něco dřív než má být tak si myslím že se hovno stane ne.Tomu auto to neuškodí a zas taková částka to není
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
origo,repliky bych do toho nerval na toho ho mám moc rád.A jestli máš šanci se mrknout do německa a najít si tam nějakej servis tak náhradní díly bývaj občas levnější
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení rozvodů řetěz a řemen
Zdravím všechny
potřeboval bych poradit s nastavením rozvodů na 1,8tddi,přivezu jiný motor bez čerpadla které tam budu dávat ze svýho kleklího motoru.jestli máte někdo prosím skušenosti s nastavením poradtě.

potřeboval bych poradit s nastavením rozvodů na 1,8tddi,přivezu jiný motor bez čerpadla které tam budu dávat ze svýho kleklího motoru.jestli máte někdo prosím skušenosti s nastavením poradtě.

Ford focus combi 1,8tddi ghia,r.v.1999
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Pulda
- Nováček
Zdravím všechny, potřebuji poradit. Budeme měnit rozvody, vše máme ale dozvěděl jsem se, že je třeba taky dát nový šroub řemenice kliky. Starý se tam dát nesmí!(servisní pokyn). Byl jsem ve Fordu, že ho koupíme, tak mně našel, že jsou dva šrouby: 1. má délku 29mm a 2. má 44,5mm. A že mně není schopen říct ani podle VINka, který tam patří. Prý až se to rozdělá. Nevíte někdo něco víc? Díky ze odpověď.
Nyní: Ford Focus sedan EB 1.5/110KW, Titanium, 04/2015, černá Panther
Dříve: Ford Focus 1.6/74kW, sedan, 06/2003, šedá MAGNUM
Dříve: Ford Focus 1.6/74kW, sedan, 06/2003, šedá MAGNUM
-
- Test driver
aspon vidite ako sa chlapci o mna staraju, rozvody sa budu menit na mojom angelovi v dobe ked ho nepotrebujem...
velmi ma prekvapila tato informacia, riesil ste to uz niekto?
puldo:diky moc
velmi ma prekvapila tato informacia, riesil ste to uz niekto?
puldo:diky moc

- Jemar
- Zkušený
Sám jsem to neřešil ale v Microcatu se píše toto: před objednáním dílů si přečtěte servisní instrukce v ETIS nebo TSI 55/2005. Nedodržením těchto instrukcí a zvolení chybného šroubu může vést k poškození motoru!
Jedná se opravdu o šrouby délky 29mm a 45 mm jak psal Pulda. TIS mám z roku 2003, takže tam se nic nedozvím. To je vše co se mi podařilo zjistit.
Jedná se opravdu o šrouby délky 29mm a 45 mm jak psal Pulda. TIS mám z roku 2003, takže tam se nic nedozvím. To je vše co se mi podařilo zjistit.
-
- Test driver
hmmm diky moc...prekvapuje ma ze si vobec nevyjavujem,ze by to tu niekto riesil...
-
- Test driver
tak dneska ma moj focusik prave operaciu tak mu drzte palce
rozvody sa menia tusim pri 128tis km ale len z dovodu ze ho teraz nepotrebujem. Pouzite budu vsetky origo diely a ten srub ,ktory sa diskutoval mame k dispozicii oba typy s tym,ze ten zvysny mozme do fordu vratit-mile od nich
aspon vam dam info;ktoru verziu mal ten moj focus, este raz ma prekvapuje ze to tu nikto nikdy neriesil

rozvody sa menia tusim pri 128tis km ale len z dovodu ze ho teraz nepotrebujem. Pouzite budu vsetky origo diely a ten srub ,ktory sa diskutoval mame k dispozicii oba typy s tym,ze ten zvysny mozme do fordu vratit-mile od nich
aspon vam dam info;ktoru verziu mal ten moj focus, este raz ma prekvapuje ze to tu nikto nikdy neriesil

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vetsinou je 29mm
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem koupil řemen a kladku zn. FEBI v AUTO KELLY za 1988.-Kč, na stránkách auto kelly je FEBI uvedeno jako rovnocené originálu, tak to snad bude v pohodě.