horssjon - rally svedska 14,89km ! kolko mam bodov ??jamaka píše:no neviem ci sa mne este tak dobre dva tri tyzdne oplati prezuvat. Takto som jazdil este v piatok.

horssjon - rally svedska 14,89km ! kolko mam bodov ??jamaka píše:no neviem ci sa mne este tak dobre dva tri tyzdne oplati prezuvat. Takto som jazdil este v piatok.
toho se právě obávám, že policejní buzerace opět zvítězí nad zdravým rozumemKUTAC píše:Datel: znacka plati do konca aprila (dubna) a ti debili to budu dodrziavat aj ked bude 20 nad nulou...to mi potvrdili aj z RSD (reditelstvi silnic a dalnic)...ze policia bude dodrziavat literu zakona
zial ziadne body, sekol si sa tak o cca 1000km vzdusnou ciarou, takze mimo povolenej odchylkymisoo píše:horssjon - rally svedska 14,89km ! kolko mam bodov ??jamaka píše:no neviem ci sa mne este tak dobre dva tri tyzdne oplati prezuvat. Takto som jazdil este v piatok.
myslím si, že NEEO nic nezkazí když bude v klidu jezdit tam už asi nehrozí příval sněhu jak někde ve vyšších polohách. Jináč já sem už dnes taky přezul. Neměl sem na výběr já musel.chmelko píše:tak se koukej, hlavne nejezdi![]()
Přesně tak jak říkáš Bobane.u nás už asi přívaly nehrozí.Boban píše:myslím si, že NEEO nic nezkazí když bude v klidu jezdit tam už asi nehrozí příval sněhu jak někde ve vyšších polohách. Jináč já sem už dnes taky přezul. Neměl sem na výběr já musel.chmelko píše:tak se koukej, hlavne nejezdi![]()
Já do toho půjdu o víkendu! přeci jenom Postupice se neúprosně blíží...NEEO píše:Já už dneska přezul-super pohled na liťáčky.
Je mi to jasný co máš na mysl, ale můžu tě ujistit, že moje zimáky s 4mm se chovali hůř jak zánovní letní, včera sem to zkusil na lesní mokrý cestě z pneuservis Lišov, samozřejmě to není 100% pravidlo, ale moje zimní stvrdlý a sjetý pneu už to holt mají za sebou.ybuba píše:No ono zase ani tak nejde jen vyloženě o ten sníh, že ...![]()
Stačí dešťová přeháňka, mrholení nebo mlha + teplota okolo 0 °C a nižší a po ránu nejen na letních kloužeš, ani nevíš jak
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host