Teda to je hrůza,rok má tolik týdnů,ten kalendář tolik stránek s fotkama krásných fofíků a on musí nafotit zrovna ty,kde jsem já,vždyť teď to nikdo nekoupí Jinak už mám také kalendář doma a je vážně moc pěknej!!!Takže Bjutymu ještě jednou BRAVO!!!!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
tak jsem přišel domů a co nebylo na stole? ano, byl tam vytoužený kalendář
teda Bjuty, klobouk před tebou dolů, opravdu se ti povedl, všechna čest
jen jestli jsem se dobře díval ( proletěl jsem to jen tak narychlo ) , tak jsem tě tam zahlídnul jen jednou
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
MobyDick píše:Taspy když řeknu že to byli náhodně vybraný stránky tak mě asi neuvěříš viď ???
Noooo, abych řekla pravdu,tak nee
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Bjutymu ještě jednou dík, kalendář opravdu pěknej , dokonce tam máme i fotku . Příští rok se snad se zmůžu na nějaké úpravy , rezervuj mě 2 týden v květnu 2009