Jednou jsem ho potkal na ceste a rikal jsem si to Mondeo vypada nejak divne a po chvilce mi doslo, ze to je Focuszewl píše:Ahmed: doted jsem vubec nevedel, ze se dela FF II i sedan. Nicmene jsem ho nasel a je to fakt krasavec

No já nevím. Můj názor je, že tohle ne. Za prvé - asi by mě hodně mrzelo, kdybych kolo podřel - pokud vezeš 2, takhle hozený na sebe a nedáš mezi ně alespoň deku, je to téměř jisté. Za druhé asi záleží kde člověk jezdí. Neumím si představit, jak strkám zablácený kolo po projíždce v Beskydech do kufru! To bych nedal. Ale proti gustu ......chmelko píše:bežne vozím 2 bicykle v aute a nemyslím, že je to nejaký extrem..
jasna vec, kombik je vacsizewl píše:zato ja dam do kombajna takhle dve kola a jeste se dozadu vlezou dalsi 2 lidi (zadni sedadlo 1/3 dole)misoo píše:len na spestrenie - v pohode 2 bicykle v HB![]()
neboj, daval som si sakra pozor aby som si neposkodil avetko. biky mam na haku, ale avto si poskrabat nenecham, to by som radsej pustil bike z kopca !!Hugo72 píše:To Misoo:
Ty si divoch.ja len z lásky k Fofovi a ohľaduplnosti k interiéru, aby sa niečo nepoškriabalo, nezničilo a tak by som si osobne asi ten nosič zadovážil.
Inak je všetko O.K. Keby mi pred tým, ako som videl tie tvoje fotky povedal, že tam zloží 2 bicykle tak neuverím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů