A kde? My jsme se opravdu od té doby viděli a zajímalo by mě kdo je ten agent ?! :O))Lexie píše:To jsi Fordiku zpatky s Fordikovou? Ja jen, ze vas videli spolu v aute
Asi to byl osud?!
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Skubi ma pravdu, to ja jsem vas vsechny nechtic mystifikovala, videli je 31.8. a fordik pak psal 9.9.... ja se omlouvam...
Jo a pratele.... ja bych hned ze dne na den nemohla kamaradit s nekym, ke komu neco citim... mozna za nejaky cas, ale tak rychle...
Ale je to opravdu mnohem lepsi, nez kdybyste byli nepratele
Jo a pratele.... ja bych hned ze dne na den nemohla kamaradit s nekym, ke komu neco citim... mozna za nejaky cas, ale tak rychle...
Ale je to opravdu mnohem lepsi, nez kdybyste byli nepratele

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
proto jsem se na začátku ptal, jestli si vzala tričko
ono někdy i menší odluka je dobrá a pak ..........

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Věštíš z koule??Skubi píše:proto jsem se na začátku ptal, jestli si vzala tričko![]()

- Kvak
- Junior
Lexie, cas to nespravi. Ti rikam na rovinu! Spravi to parta tvych nejblizsich, ktery jsou s tebou v ty chvile, kdy mas cas premyslet. Nesmis se dostat do ty situace, kdy zacnes premyslet, kde se stala chyba, jak by se to dalo napravit atd. Ale je to hrozne tezky. Ver mi, ja si tohle prozivam uz vic jak 1,5 mesice a chvilema jsem uplne v pohode a pak proste treba v praci, kdyz mam cas premyslet se k tomu zas vratim a je to tu zas.
Ono pomaha si najit nekoho, kdo by te prinutil zapomenout uplne, ale to je dost tezky, protoze to by musel byt opravdu "nekdo", kdo by byl pro tebe x krat lepsi.
Edit: koukam, ze reaguju na neco a ono to mezi tim zmizi
Ono pomaha si najit nekoho, kdo by te prinutil zapomenout uplne, ale to je dost tezky, protoze to by musel byt opravdu "nekdo", kdo by byl pro tebe x krat lepsi.
Edit: koukam, ze reaguju na neco a ono to mezi tim zmizi

Naposledy upravil(a) Kvak dne 22.11.2007 17:30, celkem upraveno 1 x.
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
jakozto nevystrikany ridic jsem to pred rokem resil za volantem, pedal az na podlahu a extremy, skoncilo to vytahanym lankem rucni brzdy, nekolikrat uvarenym motorem...ale aspon jsem nabral zkusenosti ze skoly smyku na odhlelhlych plochach.. pro ocistu pisu ze jsem vse vykonaval pouze za predpokladu, pokud jsem neohrzoval nikoho jineho a vusde bylo pustoprazdno,i na silnici..
kazdopadne je to spatne reseni, nejlepsi je se s tim vyporadat, v tom nejlepe pomuzou dobri pratele
kazdopadne je to spatne reseni, nejlepsi je se s tim vyporadat, v tom nejlepe pomuzou dobri pratele

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nestihla smazat driv, nez by nekdo reagoval... nevadi.
Ono je problem, ze at delam co delam, porad se k tomu vracim, porad vzpominam, porad na nej myslim a porad premyslim nad tim, proc to vlastne skoncilo, kde je ta chyba, jsem ja opravdu tak hrozna???
Mam pocit, ze pro me uz skoncil zivot, ze uz se nikdy nenajde nikdo, kdo by me opravdu verne a bezmezne miloval takovou, jaka jsem... nejradeji bych si nechala vymyt mozek
Ono je problem, ze at delam co delam, porad se k tomu vracim, porad vzpominam, porad na nej myslim a porad premyslim nad tim, proc to vlastne skoncilo, kde je ta chyba, jsem ja opravdu tak hrozna???
Mam pocit, ze pro me uz skoncil zivot, ze uz se nikdy nenajde nikdo, kdo by me opravdu verne a bezmezne miloval takovou, jaka jsem... nejradeji bych si nechala vymyt mozek

- Kvak
- Junior
Jak jsem napsal, najit si proste cinnosti, kdy nemas na to cas myslet... a to neni prace, to neni televize... to jsou lidi, se kteryma se bavis a oni sami ti pomuzou na to zapomenoutLexie píše:Tak jsem to nestihla smazat driv, nez by nekdo reagoval... nevadi.
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: