Mám prosbu, potřeboval bych jestli mi někdo může poslat kalibrační soubor pro DDM 7G9T-14B533-ED.
FORScan sice píše poslední dostupný soubor EF, ale ke stažení nabízí jen EE. Hledal jsem všude možně po webu a našel..... kulový Díky
7G9T-14B533-ED je cislo dilu, ne verze fw - je to videt i z Tveho printscreenu ... tipuji, ze tomu moc nerozumis tak Ti dam dobrou radu: nech to byt, abys auto jeste po svych "operacich" dokazal zamknout
Jsem to blbě napsal, Potřeboval jsem kalibrační soubory 7G9T-14B533-EF. Ale pravda, asi se na automatické sklápění vyprdnu uplně, stejně bych to za chvilku zase vypínal kvuli mrazu. Zustanu asi u manualního tlačítka. Navíc bych musel vyměnit zadní moduly.
Hotovo, soubory jsem stáhl od Forda a nacpal je do DDM přes FORScan. No a zrcátka pěkně jezdí Snad mi nezamrznou a nebudu shánět nová až se pak utrhnou.
Díky ZaQik za navedení k souborům.
Jen ještě dodám, že pokud někdo chce dělat update DDM přes FORScan tak musí používat betu, normální verze tento modul aktualizovat - přehrávat neumí. Teda alespoň u mě to tak je, že klasická verze toho nabízí podstatně méně.
Ahojte, nevíte prosím zda v dveřním modulu řidiče/ spolujezdce je na pinu 2 konektoru A +12V trvalých nebo zda se napájení odpojí např. po zamknutí auta a spaní jednotek, cca po 10-15 minutách?
Díky. Mohl bych to sice rozebrat a změřit, ale doma jsem až za tmy a to už není ono...
Hm, to jsem tak nějak tušil, ve schématech je všechno na přímo, bez relátek. Díky ale za potvrzení.
Je tam prosím ještě i jiný +12V zdroj, který je spínaný?