Automaticke zamknutie po rozbehnuti
- Dudko
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
super napad, daj potom vediet, budem cakatDudko píše:Skúšal som tento postup aj ja až do zblbnutia, ale nefunguje to (!) Idem v pondelok do Fordu prezuť zimné pneumatiky, tak sa ich skúsim opýtať, či by to nemohli aktivovať cez počítač.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Dudko
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak som bol včera v tom Forde prezúvať zimné gumy a pýtal som sa ich či by mi mohli aktivovať tú funkciu automatického zamykania dverí po rozjazde. A borec ma poslal do prdele, že vraj na takýto "servisný zásah" sa musím objednať zvlášť ako na elektrický "problém"(!) Tak som sa na to vykašľal, pretože si nedám naúčtovať 800,-Sk za hodinu "servisného zásahu", len kôli aktivácii jednej funkcie. Snáď sa mi ešte podarí nájsť na webe niekoho, kto to na FoFo 2 úspešne rozchodil aj doma (?)
- Hugo72
- Junior
- Glip
- Nováček
No napriklad by ma nepotesilo, keby mi zo zadneho sedadla na krizovatke ukradli notebook. A rucne zamykat furt zabudam. Kazdopadne postup z FoFoI na FoFoII nefunguje.Hugo72 píše:4Dudko
Je tá aktivácia pre Teba tak dôležitá? Ja som to mal spustené a po pár mesiacoch mi to začalo liezť pekne na nervy a zrušil som to.
- Dudko
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A tak je to v podstate taká prkotina, ale bol som na to zvyknutý z predchádzajúceho auta a preto teraz často zabúdam manuálne auto zamknúť počas jazdy. Som spokojnejší keď je auto počas jazdy zamknuté aj kôli zadnému kufru aj kôli malej dcérke na zadnej sedačke.
Často sa argumentuje, že je to blbosť zamykať auto z vnútra, že v prípade nehody sa nedá otvoriť. Ale práve automatické zamykanie bolo dobré v tom, že po zhasnutí motora sa auto zasa samé odomklo, čo v prípade manuálneho zamkýnania a pri poranení posádky pri nehode nemusí byť vždy možné.
Často sa argumentuje, že je to blbosť zamykať auto z vnútra, že v prípade nehody sa nedá otvoriť. Ale práve automatické zamykanie bolo dobré v tom, že po zhasnutí motora sa auto zasa samé odomklo, čo v prípade manuálneho zamkýnania a pri poranení posádky pri nehode nemusí byť vždy možné.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zkusil jsem to podruhe podle navodu a napodruhe se mi to podarilo, duvody tu popisuju, proc napoprve se mi to nepodarilo:

Jo a nevite jak je to v pripade nehody, jestli se auto automaticky odemce? Protoze jestli ne, tak to bych asi nechtel kvuli bezpecnosti.
tady mi to funguje s otocenim do 0, do I to nefungujeopicak píše:....Otočte klíček zapalování do polohy "II"
Třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
Otočte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I"
tady uz to je v pohode. Muj problem, proc mi to pred casem neslo byl ten, ze jsem nesmel (v tucne zvyraznenem bode) otocit do polohy I, ale 0. Takze ted uz mi to funguje, jenom si na to zvyknoutopicak píše:Znovu třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
Otočte klíček zapalování do polohy "II" - měl by se ozvat pípnutí (programování připraveno)
Jednou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích - toto zapne/vypne automatické uzamykání
Dlouhé pípnutí - automatické zamykání zapnuto, krátké pípnutí - automatické zamykání vypnuto
Pro ukončení programování nastavte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I" - krátké pípnutí

Jo a nevite jak je to v pripade nehody, jestli se auto automaticky odemce? Protoze jestli ne, tak to bych asi nechtel kvuli bezpecnosti.
- Jindrich
- Nováček
Na mém voze (FF I) jsem postup vyzkoušel a je funkční. Jelikož se však po rozjezdu cvaknutí zámků leknu, opět jsem tuto funkci vozidla deaktivoval a doufám, že mě občani na křižovatce neokradou.
Ford Focus 1 combi 2002, TDDi 66kw, základní červená Colorado

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=10821

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=10821
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- amicron
- Nováček