Presne, taky me prekvapuje co mraky lidi na netu z toho jsou nadseni jak policie jedna a jak je to super.. pritom takovyhle pripady se deji pomalu dnes a denne

A to jene poslanci, senatori, ale i na komunalech se toho deje mraky a tecou tam miliony a nikdo nic neresi :-/
Kazdy poslanec, senator, starosta apod si dela svoje ksefty. Tohle neni nic prekvapujiciho, akorat se to takhle pouzilo pred volbama. U me je to proste dnesni politicky proces, nic vice.
Co si budeme povidat, tak ho musel prasknout nekdo uvnitr, jinak by na to v zivote neprisli, je to jen obetni beranek...
FOKI : tak ted se o nem bude psat a vec kolem Janouska se v klidu zamete. Vzdyt tohle je zajimavejsi, ale kdo vi.. prece jen vazby maji i spolu..
Napada me IZIP... ten ted bude koncit... ale zase to byl malej pruser, snad 2 miliardy za 10let...ale on to Rath chtel zrusit uz snad v 06 mozna drive.. na predvolebni kampan je jeste brzo..hmm budu muset zvednout zitra telefon a zjistit neco
No bude to zajimave sledovat, ze by Dr. Rath byl prvni politik co sel skutecne sedet?
usmevne vyjadreni:
Vyjádření Davida Ratha rozeslané médiím: "V mediích se objevila řada spekulací o tom, jak to je s přijetím úplatku 7 milionů korun. Celá věc na mě dělá dojem dobře připravené a provedené společenské popravy politika.
Na návštěvě jsem dostal zabalenou krabici s vínem. Následně mě překvapilo policejní komando a k mému úžasu místo lahví vína byly v boxu peníze. Vím, že tato bizardní historka zni neuvěřitelně, ale život někdy neuvěřitelný skutečně je. Nestojím o žádné pozice a posty, proto chci rezignovat. Jde mi v teto chvíli pouze o odhaleni pravdy, jak to bylo a kdo za tím stojí." Pravost textu potvrdila mluvčí Středočeského kraje Berill Maschkeová.