Příspěvek
od Eidž » 04.08.2012 20:43
Nevím jak lowend LCD, ale moje telca SCART má. Ale spíš oceňuji USB vstupy (1 jsem obsadil HDD pro nahrávání od telcy, protože si musí zformátovat disk a ukládá to šifrovaně, aby nahrávka nešla použít v PC - autorské práva, druhý používám pro disk s filmy a poslední se hodí, když něco přinesu na flešce) a HDMI vstupy. DVD přehrávač, který by i zvládl přehrát Full HD film, tak propojení SCART kabelem je mírně řečeno nesmysl. Buď HDMI nebo si film překopírovat na HDD a nechat si to přehrát televizí přímo přes USB.
A co se týká 3D - 3D televize dokáže 3D film přehrát 2D. A tak, jak v pozemním digitálním vysílání konečně v ČR začalo HD vysílání, tak v Evropě na satelitu už jede 3D a do 3 let bude HD vysílání u nás standart a s 3D se začne experimentovat. Plánuješ do 5 let měnit televizor?
Jinak se říká, že úhlopříčka krát, a snad to nepopletu, 3 je vzdálenost, ze které se hodí na to koukat. Takže 42 palců, cca 107 cm, cca 3 metry.
A já po zkušenosti říkám - co největší úhlopříčku, které se dá ještě rozměrově umístit do místnosti, a nelitovat peněz. Kvalitní panel se neprodává za pár šupů v akci Tescu a leadři ve výrobě už prodali patenty na své první panely.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno