Páni, to jste mi to ale natřeli
Frantíku, mně nevadí, že jsem to tenkrát s dotyčnou (asi se nesmí vyslovovat její jméno) řešil, jinak by těch zpráv asi nebylo tolik. Jen nechápu, proč potom říkáš že tam ten chip nejde. Buď ti to dotyčná říkala a nebo jsi si to mohl třeba přečíst v mojí galerce kde je o tom klíči myslím popsáno víc než dost.
Veny, asi opravdu nečtu pozorně, to že jsi sem tu Anduril-ovu citaci vložil jsem přehlídnul.
Jinak nevím, zbytek jsem četl dnes ráno znovu a buď nejsem dost inteligentní a nebo píšete v nějakých šifrách, protože mi to vyznívá pořád stejně.
Mimochodem, nějak ti asi nedochází smysl toho mýho přirovnání, ale to už je fuk, protože tohle vlákno vůbec není o radách, vy vlastně nechcete znát názor jiných lidí...
Vše pod čarou sem dávám jen proto, aby bylo vidět, že slovíčkařit a hádat se můžeme do nekonečna, záleží na tom, jestli to za to stojí. Já na to rozhodně čas nemám.