vystřelovací klíč

Moderátor:phofy
Odpovědět
frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Re: Sklápěcí klíček orig. ford na Mondeo

Příspěvek od frantik.17 » 31.01.2011 00:14

Tys tomu vytřel.......oko Veny, jen co je pravda... :roll:

Dovolím si reagovat, z Bobana tady nedělá nikdo kokota :x poznámka typu proč sis nekoupil japonce a pod?..proč?...reagovat...napsat svůj názor, dobře..ale přesvětčovat že je to shit?...

..prostě dokud to nebude mít někdo v ruce nemůže nic s určitostí říct. Jak to tenkrát udělala Lůca byla její volba, jako uuplný laik měla provedení na výbornou....a dobrý úmysl.. to že vše neni jak na obrázku vypadá, to už sem tak párkrát zjistil, nechápu poznámku o důchodci, když pod komentem je výstražně ponaučující text a o aroganci a dělání špatně?...to cos předtím napsal vůbec nezní arogantně :?

Edit: ..Nevím proč sem taháš Lůcu :irre: když tě ty maily otravovali, neměls odepisovat, a jak to udělala je na naní :!: Já sem měl radost tak jako tak..

Pořád sou to jen písmenka, a určovat intoaci pomáhají pouze smailíci, nevím jestli je dobré označovat arogantí chování.. :nixw:
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 31.01.2011 07:41

Dovolím si zareagovat, ačkoliv už jsem do tohoto topicu nechtěl už psát, bohužel se potvrdila má doměnka proč reaguješ tak jak reaguješ, i mě to příjde trochu arogantní :idea:
frantik.17 píše:Dovolím si reagovat, z Bobana tady nedělá nikdo kokota :x :roll: :roll: :roll: ......................ale přesvětčovat že je to shit?...
Pořád sou to jen písmenka, a určovat intoaci pomáhají pouze smailíci, nevím jestli je dobré označovat arogantí chování.. :nixw:
frantik.17 píše:..................Pokud ho nechceš fain, nelíbí se ti fain, názor si řekl....všichni ho tu už znají :palec_nahoru:
Tyto slova chápu, už sem nic nepiš, nikoho to nezajímá :nunu:

Tak ještě pro ostatní sem dám citaci mě samého jak přesvědčuju, že je to shit
Boban píše:Ehm no pro upřesnění :bebng: :mrgreen: předělaný klýč pro nové vozy které mají klíček sklopný z výroby na klíč použitelný pro naše starý auta :idea: :arrow: , tak jak to má popsaný rumcajs v jeho topicu :idea: :P
Ono jde opravdu o porovnání každýho kusu, co jsem viděl já bylo fakt strašný, ovšem netvrdim, že tím pádem budou 100% špatný vše z čajny :idea: pokud to bude OK i já se přidám. :wink:
Boban píše:Frantíku malinko ti uniká podstata mého psaní :wink: , spíš varuju před pozdějším zklamáním :idea: :!: a jak na to koukám tak je to asi uplně zbytečný, třeba někdo rád utratí korunky :perfect: :idea: :arrow: jen mi připadá rozumný nejdřív něco prověřit než zbrkle někoho navézt do nezaručenýho kšeftu :nnou:

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 31.01.2011 07:46

Jo a jen pro info
Klíčky z čajny jsou opravdu ve více provedení :idea: :!: samozřejmě i tady platí, čím dražší tím kvalitnější :idea:
Jináč psát v tomhle topicu co je a co není z čajny a co je dobrý a co neni je trochu mimo téma.

Lari
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Lari » 31.01.2011 08:28

Se nehádejte,FORĎÁCI!!!:-)))Jestli můžu přispět,tak kamarád si klíč z chiny taky koupil,vyšel na 800Kč a za 2 měsíce ho hodil do koše.Závisí asi na kuse,ale u tohoto začla blbnout dálka a začal se rozpadat,takže ve srovnání s mým originálem,kterej jsem koupil už používanej a skoro dva roky funguje bez problemu,tak bych příště šel stejnou cestou. A to nemluvě o tom,že klíčku dávaji zabrat i moji caparti..:-)
Byl-Ford Focus 1,8 TDDi r.v. 2000,16" ALU, xenony,,4el.okna,,BC, webasto, EIBACH,ST170 LOOK, DIGI klima, motor 1,8TDCi 85kW,tempomat,ABS,ASR
Obrázek Obrázek

Anduril
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anduril » 31.01.2011 08:58

Ten muj funguje porad v pohode, ale byl teda drazsi. Vysel me na 1800Kc s postou. Sice ne primo z Ciny, ale tam to vyslo podobne, takze jsem to radeji vzal v ceske eshopu, abych to mohl pripadne lepe reklamovat. Dalsich 900Kc padlo na vybrouseni a naprogramovani ve Fordu.
Ale i tak to bylo o dost levnejsi, nez originalni vystrelovak (cca 4000-5000Kc).
Po tom, co jsem klic zalepil lepidlem, aby cepel klice nebyla takova volna, tak si nemuzu stezovat. Samotny plast klice vypada pomerne kvalitne a trvanlive, pouze to jeho sestaveni je takove vetche.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie)
Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 31.01.2011 09:06

Páni, to jste mi to ale natřeli :totlsmile:

Frantíku, mně nevadí, že jsem to tenkrát s dotyčnou (asi se nesmí vyslovovat její jméno) řešil, jinak by těch zpráv asi nebylo tolik. Jen nechápu, proč potom říkáš že tam ten chip nejde. Buď ti to dotyčná říkala a nebo jsi si to mohl třeba přečíst v mojí galerce kde je o tom klíči myslím popsáno víc než dost.

Veny, asi opravdu nečtu pozorně, to že jsi sem tu Anduril-ovu citaci vložil jsem přehlídnul.
Jinak nevím, zbytek jsem četl dnes ráno znovu a buď nejsem dost inteligentní a nebo píšete v nějakých šifrách, protože mi to vyznívá pořád stejně.
Mimochodem, nějak ti asi nedochází smysl toho mýho přirovnání, ale to už je fuk, protože tohle vlákno vůbec není o radách, vy vlastně nechcete znát názor jiných lidí...

Vše pod čarou sem dávám jen proto, aby bylo vidět, že slovíčkařit a hádat se můžeme do nekonečna, záleží na tom, jestli to za to stojí. Já na to rozhodně čas nemám.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Lari
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Lari » 31.01.2011 09:16

Anduril píše:Ten muj funguje porad v pohode, ale byl teda drazsi. Vysel me na 1800Kc s postou. Sice ne primo z Ciny, ale tam to vyslo podobne, takze jsem to radeji vzal v ceske eshopu, abych to mohl pripadne lepe reklamovat. Dalsich 900Kc padlo na vybrouseni a naprogramovani ve Fordu.
Ale i tak to bylo o dost levnejsi, nez originalni vystrelovak (cca 4000-5000Kc).
Po tom, co jsem klic zalepil lepidlem, aby cepel klice nebyla takova volna, tak si nemuzu stezovat. Samotny plast klice vypada pomerne kvalitne a trvanlive, pouze to jeho sestaveni je takove vetche.
Tak si měl víc štěstí.Je to jako se vším s číny.Buď narazíš na dobrej kus nebo holt máš smůlu... :mrgreen: Mě vyšel na vrakovišti originál na 1000Kč,plus obyč vybroušenej klíč,kvůli planžetě a předělání na starší chip,což jde zvládnout doma,takže suma sumárům nějakých 1250.:-)
Byl-Ford Focus 1,8 TDDi r.v. 2000,16" ALU, xenony,,4el.okna,,BC, webasto, EIBACH,ST170 LOOK, DIGI klima, motor 1,8TDCi 85kW,tempomat,ABS,ASR
Obrázek Obrázek

zdenek34
Junior
Junior

Příspěvek od zdenek34 » 31.01.2011 12:19

Kuva Rumcajs, nechytej mě za slovíčka :mrgreen: . Napsal jsem to blbě, ale v dobrém úmyslu. Chtěl jsem napsat Stefimu, že můžeš jeden klíč naprogramovat klidně pro deset aut a půjdou nastartovat všechny, ale pokud budu chtít, tak to tomu konkrétnímu klíči zakážu a už s tím nenastartuješ. Určitě měl strach, že objednáme jeden klíč, naprogramujeme a vyzkoušíme ho všichni a pak mu někdo odjede s jeho autem :D
Je - S-Max 2.0 TDCi, 120 kW, 2/2011 Ice White
Byl - S-Max 1.8 TDCi, 92 kW, 2/2009 Black Panther Obrázek
Bylo - Mondeo 2.0 TDCI kombi, 96 kW, 6/2005 Obrázek

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 31.01.2011 12:30

no sorry, viděl jsem že jsi to napsal špatně, tak to opravuju, to je celý.

stefi
Junior
Junior

Příspěvek od stefi » 31.01.2011 12:44

přesně tak jsem to Zdendo myslel :)
Ford Mondeo 2.0 kombi TDDi 82kW, 12/2004 Trend + ESP, auto klima, vyhřívaný sedačky, tempomat, PP, střešní okno, fólie,chip
Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=22932
Obrázek

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 31.01.2011 12:49

Rumcajs1 píše:Páni, to jste mi to ale natřeli :totlsmile:

Veny, asi opravdu nečtu pozorně, to že jsi sem tu Anduril-ovu citaci vložil jsem přehlídnul.
Jinak nevím, zbytek jsem četl dnes ráno znovu a buď nejsem dost inteligentní a nebo píšete v nějakých šifrách, protože mi to vyznívá pořád stejně.

Nepsal jsi náhodou něco o ironii a dělání z člověka kokota...???? Co takhle se na všechno vysrat a nebrat si to tak??? Hmm... Já už sem nenapíšu ani řádku, protože tahle diskuze je o ničem... A nezlob se na mě, ženete (ženeme) to zbytečně do extremu...

Nikdy jsem neměl v umyslu to tady někomu v něčem natírat

stefi
Junior
Junior

Příspěvek od stefi » 31.01.2011 13:01

takže minimálně 2 poslední stránky jsou tu jenom přestřelky a je to o ničem. Pojďme to ukončit. Nechceme se nasírat, pořád tu cejtim z těch zpráv vztek a ironii.
Takže finito ende.
Ford Mondeo 2.0 kombi TDDi 82kW, 12/2004 Trend + ESP, auto klima, vyhřívaný sedačky, tempomat, PP, střešní okno, fólie,chip
Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=22932
Obrázek

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 31.01.2011 13:13

stefi píše:takže minimálně 2 poslední stránky jsou tu jenom přestřelky a je to o ničem. Pojďme to ukončit. Nechceme se nasírat, pořád tu cejtim z těch zpráv vztek a ironii.
Takže finito ende.
:palec_nahoru: já jsem jenom pro... K urážkám a vzteku se můžu přihlásit na golf forum... Nebudte jak oni... Je to škoda... Je jasný že pokaždý si rozumnět nebudeme, ale tak to nechte tak, at si to ty dva mezi sebou vyřešej

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 31.01.2011 13:19

Já už se nehádám, co jsem chtěl, to jsem napsal a tím končím.
Kluci, já tady proti nikomu v podstatě nic nemám, znám vás snad všechny osobně a nemám s vámi problém, ale kolikrát mi přijde, že přes monitor se k sobě chovají lidi o dost jinak a to mně prostě nas*alo. Vracet už se k tomu nebudu.
Můžeme se vrátit k diskusi :palec_nahoru:

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 31.01.2011 13:20

já myslím že tady už není diskutovat o čem... nějak mě přešla chut

Odpovědět

Zpět na „Interier - Mondeo“