Příspěvek
od PedroH » 01.02.2009 19:48
Ahojte lidi, tak máte i nemáte pravdu. Bylo to moje auto, ale jel s ním kámoš - opravář, který mi dává fofíka dokupy. Odešla zřejmě elektronika palivového čerpadla, turbo saje olej a navíc vadný senzor, který dává info do palivového čerpadla. Jel s tím do dílny a zastavili ho - dostal pokutu za to, že neměl světla - teď je tu důkaz, že je měl (viz.foto č.1). V poslední době si na něj zasedl jeden a ten samý policajt a buzeruje ho a staví, kde může - jednou že nemá světla, pak že nemá povinnou výbavu (chtěl vidět rezervu, ale na jeho autě je dole pod podlahou z venku a jelikož jel na ples, tak se nechtěl ušpinit - tak řekl policajtovi, ať se sehne a podívá se - ale to on ne, že nemá povinnou výbavu a kvůli tomu jde na komisi). No kdybych tam byl já, poslal bych ho do pryč a nebavil se s ním. Ale já mám služebák, on bohužel ne...
Říkal, že si bude stěžovat u jeho nadřízených a když to nepomůže, tak u inspekce ministra vnitra.
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!