Já bych byl v klidu, stejně se ještě zatím jezdí na zimních (alespoň doufám, že tedy většina ano ), pak zhruba 3,5 měsíce na těch letních a začnou dovolené. Takže podle mne klidně zvládněš na těchto pneu ještě cestu na dovolenou a zpět (pokud tedy jezdíš autem). Pak ale bude asi prásátko nezbytné ...
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
celou zimu prd, ale ted se tesim ze konecne ty zimni gumy poradne otestuju, v sobotu jedeme do švajcu na hory a tam furt snezi a snezi a snezi.... , no ale pak pujdou prezout...
sebevrah . Já ,pokud najdu na gumě vzorek 4 mm ,je jedno ,jestli je to zimní guma ,nebo letní ,tak je vyhazuji a dávám nové. Je lepší vyměnit gumy ,když mají 4mm ,než vyměňovat celej předek !!!
Jo, jo, jo já vím je ještě brzy, ale okolnosti mě zavály k rodičům na jih Moravy právě teď a nevím za jak dlouho je zase navštívím ...... tak jinak ...... v garáži jsem měl uloženy letňáky a na jejich místo jsem dnes "zazimoval" zimáky (500,- geometrie, 200,- vyvážení a přezutí)
Autíčko bude odpočívat v případě extrémních klimatických podmínek, které už ale v Olomouci nepředpokládám.
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG