Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
0
Žádná hlasování
Česká pirátská strana (cislo 16)
0
Žádná hlasování
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
10
63%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
3
19%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
13%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
6%

Celkem hlasů: 16

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 23:55

Bohužel nevymýšlím.

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 14.10.2012 01:57

Měl by sis napsat do podpisu Hanzine...

"Můj věk jest v profilu, ať nedojde k omylu" :mrgreen:
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 14.10.2012 02:16

Kdyz to tu tak ctu, tak emigrace je fakt posledni nadeje. Sobulle, Honzo, Fokale... panove, meli bysme si svihnout, s fokalem kopneme do vrtule, statnice uz tomdle semestru a jedem, dokud nejsou kolem hranic ostnaty draty :bebng:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 14.10.2012 02:21

Kopnem do toho, ostatní dráty do pr....jsou horší než po třešních s...ní :bebng:
ST150

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 14.10.2012 07:21

frantik.17 píše:Měl by sis napsat do podpisu Hanzine...

"Můj věk jest v profilu, ať nedojde k omylu" :mrgreen:
Asi jo....anebo moderátorovi ukázat tajná zákoutí diskuzního fóra:)

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 14.10.2012 07:28

Zdwora píše:Kdyz to tu tak ctu, tak emigrace je fakt posledni nadeje. Sobulle, Honzo, Fokale... panove, meli bysme si svihnout, s fokalem kopneme do vrtule, statnice uz tomdle semestru a jedem, dokud nejsou kolem hranic ostnaty draty :bebng:
Jedné věci naprosto nerozumím: jak může myslící člověk skočit komunistům na jejich volební heslo, že dají lidem práci a sociální jistoty.

Práci lidem nemá zajišťovat stát, ten se má maximálně montovat do vytváření podmínek pro snadné vznikání pracovních míst. Nic víc. A sociální jistoty?? Pominu-li dávky pro invalidy, lidi nevyléčitelně nemocné, po úrazech, důchodce, apod, kde je podpora jasná, tak co kdo chce víc? Ještě větší dávky pro cikány? Ještě větší podpory nezaměstnaným, aby motivace pracovat byla už úplně nulová? Úplně vymazat osobní odpovědnost lidí a zase z nich udělat poslušný ovečky?

Je to rudej hnus a hnůj...

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 14.10.2012 07:57

HonzaK72 píše:No vidíš, mně a mojí rodině stačilo jen nesouhlasit s '68 (táta), nevstoupit do jisker, pionýra a SSM(já) a nedostali jsme se ani do blbý Jugošky. Všechny žádosti zamítány. A to jen pro to, že jsme měli jiný názor. Okolo nás byli lidi, co jednou za dva, tři nebo pět let vyjeli k moři a skládali pak raporty u StB o tom s kým mluvili, s kým se setkávali, apod. ponižující, trapné, ale ti lidi to dělali rádi jen aby se dostali ven i příště. ponížení už ani nevnímali. Co mi ty na tohle řekneš?
mno tak já v jiskřičkách, v pionýru a ani v SSM nebyl angažovanej,
dále za komančů byla práce, člověk když chtěl byt, tak je sice pravda, že jim podepsal knížku, ale byt dostal a co se dělá teď pro obyč lidi ?
byty se dělaj, ale nepřidělujou, musí se za draho koupit
Havel, říkal panelákům králíkárny, ale co udělaly oni ?
stavěli novější a několikrát dražší, ale ty si už lidi musely zaplatit
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 14.10.2012 08:06

Skromný dotaz: Kdo platil za minulého režimu výstavbu paneláků? Myslíš, že byly zadarmo? :mrgreen:

A právě na tyhle ekonomické nesmysly ten režim dojel, chápeš?

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 14.10.2012 08:19

Mně nemusíš nic ukazovat, tento dotaz byl myšlen ironicky. Připadáš mi totiž, tím co píšeš, jako nějaký 20-ti letý cucák co o komunismu slyšel jen z vyprávějí. :irre:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 14.10.2012 08:20

lidi je platily a já to chápu, to se neboj
a každej ať si volí koho chce, je to jeho právo
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 14.10.2012 08:20

Rád bych připomněl svoji nezodpovězenou otázku:
Sobull píše:Ať mi tady každý volič komunistů nebo socdem napíše, čím konkrétně mu jejich program pomůže.
A prosím bez odpovědí typu "změnu". Něco konkrétního.
Nevím jestli si všichni uvědomili, že volí do krajů, kterým už sodem vádne (někde i s komunistama), takže jakou změnu?

Abych předešel dohadům, je mi 29 a absolutně nechápu, co s tím ten věk má co společného. Že jsem to nezažil? No a co? Kdo si chce o té době něco zjistit, tak toho ví možná víc než ti, kteří to prožili s ohnutými zády a sklopeným zrakem. II sv. válku nezažil asi nikdo z nás, přesto o ní něco víme a diskutujeme a představte si, že jsou i lidi co se pustí do diskuze o I. sv. válce.

Já se samozřejmě nebojím ostnatých drátů, nedostatku hajzlpapíru nebo politických procesů (zatím). Bojím se něčeho jinýho. Tenhle stát si vezme polovinu z toho, co mého zaměstnavatele stojí moje práce ještě předtím než mi jediná koruna dorazí na účet. A pořád je mu to málo a nikde to není vidět. A tihle ultra levičáci (normální levičáci jsou pro mě ODS a TOP) budou zcela jistě chtít ještě víc, protože jinak ty pastelky, dopravu zdarma, poplatky za kapky do nosu a jiné "sociální jistoty" neutáhnou.
Tohle mě má motivovat k práci?

No, probudil jsem se stejně nasranej, jako jsem usínal.

EDIT: práce sice byla, ale jak se pracovalo? Znám spoustu lidí, co si za komančů chodili do práce jen odpíchnout. Ten systém, co tu byl, je možnej právě jen za tím ostnatým drátem a i za ním vydrží jen omezenou dobu, jak vidno.

EDIT II: sakra vy jste rychlí :mrgreen: . No uvidím po obědě, co tu bude.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 14.10.2012 08:29

A všechno je to zas a jen o penězích. Nebýt různých akcí typu kupónová privatizace,promopro,pandury a nevím jaké ještě šaškárny, tak je i na ty "kapky do nosu". :cooler:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 14.10.2012 08:32

Vy si vážně myslíte, nebo jste tak naivní, že jediná volba pro pravicově smýšlejícího voliče jsou svobodní? Jediná čestná strana, co zatočí s korupcí a půjde jí o blaho voličů? To už tu jednou bylo něco podobného, jmenovalo se to VV, taky slibovali konec dinosaurů a konec korupce a jak je semlel systém... čuchli k moci a penězům a kdeže jsou hesla. Bohužel nevím, jak to vyřešit a co dělat, aby bylo líp.
Až bude nějaká strana, která bude mít hesla - veřejné zakázky průhledné a na internetu, snížení daní, osekání sociálních dávek pro neviditelné, vyšší samostatnost ČR v rámci EU, snížení státního dluhu, zjednodušení daňového přiznání, boj s korupcí a tvrdé postihy pro veřejné činitele - politiky - za tento trestný čin, omezení imunity poslanců, konec destrukce policie, snížení platu poslancům v době krize, plus jeho rozdělení na základ a pohyblivou složku, závislou na ekonomické situaci ČR, atd atd., a bude tento program tvrdě vymáhat po celou funkční dobu, jdu jí volit. Bohužel se to nestane.
A současné volby jsou bohužel odrazem nálady v republice, ať si kdo chce co chce myslí, je to bohužel tak.
A stát by měl jistým způsobem zajišťovat práci, když ne přímo, tak alespoň tak, že nedopustí konec podniků, kde jsou stovky lidí zaměstnáni a lidi jsou šmahem bez práce. Nebo si snad někdo myslíte, že tu rázem bude 10 000 000 podnikatelů a živnostníků, co se uživí sami? Proboha takhle to nefunguje nikde na světě přece.
Já si práci seženu sám, a od státu chci jen aby mi neházel klacky pod nohy. Zatím mi to stát moc neulehčuje. Ale jak si má sehnat práci člověk po 50ce, kterého vyhodí z důvodu uzavření podniku po 30 letech práce, kde dělal celý život a kdy nic jiného neumí? Má okamžitě začít podnikat, vzít si nějakou půjčku a o tu pochopitelně přijít, a čekat na zvonek exekutora, protože podnikání dneska často semele i mladé frajery, natož člověka, co ten systém nezná? Má jít na pracák, udělat si nějakou slavnou rekvalifikaci a pak zjistit, že stejně ho nikdo nevezme? Vidím to na příkladu strejdy, je mu přes 50, z montovny kabelových svazků, kde dělal léta mistra, ho vyrazili, protože zrušili jednu linku provozu, je šikovný a pracovitý, a přesto byl skoro rok doma, protože prostě nesehnal práci. Všude kam přišel se na něj podívali a naznačili mu, že hledají mladší. Naštěstí nedávno uspěl a šel dělat elektrikáře. Sice žádná sláva, ale alespoň něco.
Jinak se na to dívá kluk kolem 20,30, co již vyrůstal v jiné době, umí anglicky, trochu se umí protlouct, PC mrská v pohodě a jinak člověk po 50, který tohle štěstí neměl a i kdyby chtěl sebevíc, jazyk se nenaučí, PC mu taky do hlavy moc neleze a vyjet do zahraničí za prací v době, kdy má rodinu, taky není to pravé...
A věřím tomu, že kdyby se nestaly kauzy vojenských zakázek, Janoušek, Promopro a další, lidi by nebyli tak nasraní. Tyhle volby nebyly o ideologii, ale o vyjádření nasranosti obyčejných lidí nad tím, co nám ti nahoři předvádějí.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 14.10.2012 08:51

tym píše:Vy si vážně myslíte, nebo jste tak naivní, že jediná volba pro pravicově smýšlejícího voliče jsou svobodní? Jediná čestná strana, co zatočí s korupcí a půjde jí o blaho voličů? To už tu jednou bylo něco podobného, jmenovalo se to VV
Já si to nemyslím, že je to jediná volba. Ale je to volba asi nejrozumnější. Jiný výrazný pravicový subjekt s komplexně připraveným programem a lidmi pro jeho realizaci nevidím. A protože několik (4) těch lidí znám osobně z mých minulých zaměstnání, tak mají moji důvěru. Nikomu ale nevnucuju, jde o můj subjektivní názor.
VV bylo úplně něco jiného, pokud tedy aspoň trochu znáš pozadí obou stran, o čemž trochu pochybuji, při vší úctě.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 14.10.2012 08:59

Pozadí neznám, a o to jde. Pochybuju, že všichni voliči znají pozadí každé strany. Jak se potom mají voliči řídit rozumem a svědomím, když je strany vždy vypečou? Pokud bylo ve VV něco shnilého ještě před volbami, předpokládám, žes dělal osvětu a všem svým známým vysvětloval, o co jde. :mrgreen:
Jak se těchto info mají dobrat normální lidi?
Mrkni sem:
http://www.novinky.cz/volby/kraje-2012/ ... -kraj#kraj
Brutální náskok, je logické, že lidi mu dali hlas, protože ho považujou za slušného politika, nezkorumpovaného ( i když je z ODS ).
Takže kdyby se našli slušní lidé, lidi by je volili.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“