Jinak zadny problemy nemam, jede paradne, uz i startuje v pohode, voda cista, vicko od oleje ciste, vyfuk cerny

stano. píše: 13.05.2020 14:13 Dalsi motor s kombinaciou Castrol (Magnatec) + pripecene piestne kruzky.
Nie som statisticky urad a nepreslo mi pod rukami desattisice motorov (ako urcite niektorym odbornikom), ale v tomto uz prestavam verit na nahodu.
teď zrovna dělám jeden motor, a můžeš mě poradit?? axiální vůle na klice ? co ty na to? vyhodit, nebo opravit.stano. píše: 13.05.2020 14:13 Dalsi motor s kombinaciou Castrol (Magnatec) + pripecene piestne kruzky.
Nie som statisticky urad a nepreslo mi pod rukami desattisice motorov (ako urcite niektorym odbornikom), ale v tomto uz prestavam verit na nahodu.
Kolem 350 za litr je zrovna Castrol v Globusu/Tescu. Rozhodne internetu konkurovat nemuzou. Carlson jsem se neodvazil do auta nalit, i kdyz verim, ze spatny byt nemusi.pkadecka píše: 13.05.2020 15:49 "Tescu/Globusu jsou oleje předražené" - co to je předražené? Taky jsou tam často akce, 500-600 za 4-5l kanystr je dobrá cena. I kdyby 700... furt je to lepší než 350 / litr, co ti naúčtuje servis.
Formula je zrejme taky Magnatec, jezdi na to asi vetsina fordu, takze olejem to nebude. Ty krouzky souvisi podle me s prilis dlouhým intervalem vymeny oleje a pak zrejme i s ridicem, jak se kdo k motoru chova. Taky sve udela nekvalitni palivo, krátké trasy. Ale je to jen domnenka zrovna jako Tvuj nazor.stano. píše: 13.05.2020 14:13 Dalsi motor s kombinaciou Castrol (Magnatec) + pripecene piestne kruzky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů