Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
0
Žádná hlasování
Česká pirátská strana (cislo 16)
0
Žádná hlasování
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
9
60%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
3
20%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
13%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
7%

Celkem hlasů: 15

miki21
Test driver
Test driver

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od miki21 » 13.10.2012 22:15

JJ, komunisti po "sametové" revoluci ještě nedostali možnost tady něco posrat...ono toho sice už moc nezbylo,tak proč ne? Video co sem dal Bax je dobré akorát na strašení malých dětí. To nás taky začne strašit hladomorem v Africe ? :totlsmile:

Coby poctivě pracující občan tohoto státu jsem již zhnusen tím co předvádí tato vládnoucí garnitůra. Proto jsem volil tak jak jsem volil. Kolik z vás souhlasilo se vstupem do EU a teď by volilo jinak? Začínám být alergický na vše co obsahuje slova demokratický, ekologický,lidový...to jsme to dopracovali. Necháme si od cizáků diktovat kdy a jak hlasitě si můžeme uprdnout, nechali jsme si od nich rozkrást a zruinovat náš průmysl a veškerou výrobu co zde byla a vyvážela se do celého světa. Značky jako Tatra, Český křišťál, Becherovka ... byly světově vyhlášené, jenže někomu se to nelíbilo a další mu za "mírný" úplatek pomohl je potopit. Někdo přežil, jiný ne. Není to tzv. "ruka trhu" ,co hýbe tímto státem. Jsou to Ti u koryt a lidi co stojí za nimi.

Je mi k hovnu, že můžu cestovat po světě, když na to nemám. Někdo namítne, že jsem se měl líp učit, ale moje práce mně baví a kdysi byla holt jiná doba. Manuální prací už nikdo v tomto státě nezbohatne. Kdysi si to i Ti Vámi zatracovaní komunisti aspoň uvědomovali a dovedli to ocenit. Kdo poctivě pracoval, tak se nikdy neměl špatně.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 13.10.2012 22:18

Sobull-No jo jenže mnozí vidí jen svou hlubokou kapsu víš,ale to co se stalo nebylo moc nečekané.
Pořád lepší Sociální než Asociální a to lidem došlo a to co si ty naspal není pravda tak uplně...
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 22:46

Sobull píše:Zdwora, Fokal, Honza: Až budete vědět kam, dejte vědět. Jedu s Váma.

Volil jsem pochopitelně svobodné, momentálně jediná možnost pro pravicově smýšlejícího člověka.

tym: Jakožto živnostník by si měl udělat to samé a ne volit z trucu ty, co ti akorát zatopí. Protože když se "pravicové" strany chovají levicově, je potřeba volit ty pravicovější.

Fronta na práci? Pokud si někdo myslí, že socani s komančema mu dopomůžou k práci... na to už není ani co říct. Vyšší zdanění firem a těch, co něco umí a dokážou si vydělat, nevytvoří jediný pracovní místo.

S tímhle národem je to už fakt špatný. Lidi sere vláda a tak si do krajů zvolí komunisty a socany. Přitom jsou to sacani s komunistama, kdo v krajích už 4 roky vládne a přivedly je tam, kde jsou. Lidi si nevidí dál než na vlastní zápraží...
Líp bych to asi nenapsal! :cooler: :palec_nahoru:

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 13.10.2012 22:51

tomason: Co není pravda?
Myslíš, že KSČSSD někomu tu kapsu naplní? Jak to udělají? Tím že to jiným seberou, nic jinýho nemají. Jenže to se jim ti jiní postupně na nějaký daně vybodnou.
Ať mi tady každý volič komunistů nebo socdem napíše, čím konkrétně mu jejich program pomůže.

Jdu radši spát, koukám na výsledky v našem kraji a okolních městech a je mi čím dám víc na nic.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

Standa.64
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Standa.64 » 13.10.2012 22:58

Tak a je to tady.Co asi ODS,TOP 09 a jiné rádobypravicové vlády čekaly? Vymlouvat se 23 let,že za to můžou komunisti už lidi nežerou.Kam to dopracovali?Majetek státu rozprodán nebo rozkraden,zahraniční dluh jak kráva,korupce a kriminalita,politici samý průser.Jestli tomhle státě dá ten bordel aspoň trochu dohromady,tak to bude borec.
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 13.10.2012 23:02

...přesně tak, co čekali? :cooler:

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 23:07

miki21 píše:JJ, komunisti po "sametové" revoluci ještě nedostali možnost tady něco posrat...ono toho sice už moc nezbylo,tak proč ne? Video co sem dal Bax je dobré akorát na strašení malých dětí. To nás taky začne strašit hladomorem v Africe ? :totlsmile:

Coby poctivě pracující občan tohoto státu jsem již zhnusen tím co předvádí tato vládnoucí garnitůra. Proto jsem volil tak jak jsem volil. Kolik z vás souhlasilo se vstupem do EU a teď by volilo jinak? Začínám být alergický na vše co obsahuje slova demokratický, ekologický,lidový...to jsme to dopracovali. Necháme si od cizáků diktovat kdy a jak hlasitě si můžeme uprdnout, nechali jsme si od nich rozkrást a zruinovat náš průmysl a veškerou výrobu co zde byla a vyvážela se do celého světa. Značky jako Tatra, Český křišťál, Becherovka ... byly světově vyhlášené, jenže někomu se to nelíbilo a další mu za "mírný" úplatek pomohl je potopit. Někdo přežil, jiný ne. Není to tzv. "ruka trhu" ,co hýbe tímto státem. Jsou to Ti u koryt a lidi co stojí za nimi.

Je mi k hovnu, že můžu cestovat po světě, když na to nemám. Někdo namítne, že jsem se měl líp učit, ale moje práce mně baví a kdysi byla holt jiná doba. Manuální prací už nikdo v tomto státě nezbohatne. Kdysi si to i Ti Vámi zatracovaní komunisti aspoň uvědomovali a dovedli to ocenit. Kdo poctivě pracoval, tak se nikdy neměl špatně.
Komunisti, pokud jsi si všiml, to tady srali a posrali 40 let. To ti nestačí? Měli 40 let na to dokázat, že jejich ideologie a ekonomika bude funkční, dynamická, konkurenceschopná kapitalismu. Co dokázali? Zemi zničit, lidi zničit, ekonomiku zničit. A to začínali se státem, který mohl navázat na předválečnou tradici strojírenskou a vědeckou, kde ČSR byl jeden z nejrozvinutějších a ekonomicky nejvýkonnějších statů Evropy. Jen tak mimochodem, za první republiky byla koruna tvrdá a silná měna.

Jsi možná poctivě pracující (určitě), nicméně ono je to tak, že sice pracuješ poctivě, ale vyrábíš věci, o které není zájem nebo je zájem tak malý, že se výrobek neprodá za cenu odpovídajicí tvé představě. Říká se tomu produktivita práce a tu má tento stát velmi nízkou. Je to trochu složitější problém a není zrovna na diskuzi po netu, vstupuje do toho mnoho veličin a vlivů(regule EU, ochranná celní politika státu, kurs koruny, apod..). Proto máš dojem, že jsi málo zaplacený. A ten dojem má většina levičáků, protože si prostě neumí domyslet tyto vztahy.

EU: jako jeden z mála jsem byl proti vstupu. Proč? Protože se do ekonomických vazeb a vztahů začali míchat levicoví politici a to nikdy, opakuji nikdy nemǔže dopadnout dobře. Jakmile trh ovlivníš dotacemi, je konec. Je to nerovné podnikání, nerovné podmínky, zdroj pro korupci. Mně to tehdy velmi rychle došlo, bohužel nás takových byla menšina.

Ta tvoje Tatra byla světově vyhlášená akorát tak v Asii a v Rusku, kam jsme tato auta dováželi pod cenou. Dobový tisk Tatru glorifikoval, ale pravda se ukázala hned po revoluci, ještě před prodejem. Nikdo ta auta prostě nechtěl, to je celé. Český křišťál nezničili zlí západní kapitalisti, ale pouhopouhá činská napodobenina, která zaplavila svět. Mimochodem se zeptej sklářů odkud je dnešní "český křišťál" prodávající se na pěších zónách měst. Z Číny :mrgreen: Jen nálepka a krabice je česká....

Že nemáš na vestování není vůbec důležité. Důležité je, že máš tu možnost se sebrat, všeho nechat a odjet kamkoliv chceš. O to tu jde. Pokud chceš mít zavřené hranice, život v ohrádce bez možnosti si jet na dovolenou nebo za vzděláním kamkoliv ven, tak prosím......je to tvoje volba. Jen ale pamatuj, že komunisti nemají rádi např. internet.....a volné diskuze o politice na diskuzních fórech o autech s americkou značkou :mrgreen: :mrgreen:

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 23:09

miki21 píše:...přesně tak, co čekali? :cooler:
Co čekáte od komunistů a socanů, smím-li se ještě rychle zeptat?

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 13.10.2012 23:21

To je těžko říct.Změnu?
A můžu se na oplátku zeptat já, kolik je Ti let?

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 13.10.2012 23:30

HonzaK72 píše:Že nemáš na vestování není vůbec důležité. Důležité je, že máš tu možnost se sebrat, všeho nechat a odjet kamkoliv chceš. O to tu jde. Pokud chceš mít zavřené hranice, život v ohrádce bez možnosti si jet na dovolenou nebo za vzděláním kamkoliv ven, tak prosím......je to tvoje volba. Jen ale pamatuj, že komunisti nemají rádi např. internet.....a volné diskuze o politice na diskuzních fórech o autech s americkou značkou :mrgreen: :mrgreen:
je sice pravda, že si člověk v té době nemohl jet vyloženě kam chtěl, ale vycestovat byla možnost a když zase se vrátil, musel jít k raportu, ale ta možnost byla, to neříkej, že né, já jsem cestoval taky
dále jsem se za nich učil
v prváků jsem se učil pro Prahu 1 staré město
v druháků po revoluci jsem se učil pro Prahu 2 nové město
a v třeťáků jsem já byl bez práce, protože si mně žádnej podnik, kterej vzniknul pro rozprodeji PSO nikdo nemohl dovolit, co mi na to řekneš ?
a dnes nemám šanci se nikam podívat, nemám na to prachy a to dřu jak mourovatej
jinak jsem původem pokrývač a teď jezdím s tramkou
a nemůžeš popřít, že za komančů jiné státa dlužily nám, a to doteď a není to malá částka, na druhou stranu zase mi dluřily jinde, ale to bylo menší, ale to co udělaly vlády po revoluci nemá obdoby, jsou to prostě darmožrouti
chce to udělat DEFENESTRACI a to se vším všudy, hofgh
a teď se do mně pusťte
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 23:31

miki21 píše:To je těžko říct.Změnu?
A můžu se na oplátku zeptat já, kolik je Ti let?
Změnu? :mrgreen: :mrgreen: jako že doteď kradli modří a odteď chceš aby kradli rudý? :mrgreen: :mrgreen:

Můžeš. Použij hledání :mrgreen:

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 13.10.2012 23:36

Tahle debata vážně nemá smysl. Jen je zarážející, PROČ se nasralo tolik lidí a volilo komunisty. Nad tím se nikdo nepozastaví?. Kdyby se tady žilo opravdu tak dobře, jak tvrdí "modří", tak se tohle nestane. Je otázkou, kde udělali "soudruzi" chybu :mrgreen:

Je něco shnilého ve státě Dánském - jak praví klasik.

Standa.64
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Standa.64 » 13.10.2012 23:40

HonzaK72 Pěkně napsaný,něco jako předvolební projev,ale realita je úplně jinde.Zeptej se na to třeba rodičů.Máš pravdu,že díky managmentu je nízká produktivita práce.Je trochu jiná doba,tak těch strašáků ztráty svobody se dnes nikdo nebojí.Bojí se spíš součastné vlády.
Naposledy upravil(a) Standa.64 dne 13.10.2012 23:42, celkem upraveno 1 x.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 13.10.2012 23:40

mouse píše:
HonzaK72 píše:Že nemáš na vestování není vůbec důležité. Důležité je, že máš tu možnost se sebrat, všeho nechat a odjet kamkoliv chceš. O to tu jde. Pokud chceš mít zavřené hranice, život v ohrádce bez možnosti si jet na dovolenou nebo za vzděláním kamkoliv ven, tak prosím......je to tvoje volba. Jen ale pamatuj, že komunisti nemají rádi např. internet.....a volné diskuze o politice na diskuzních fórech o autech s americkou značkou :mrgreen: :mrgreen:
je sice pravda, že si člověk v té době nemohl jet vyloženě kam chtěl, ale vycestovat byla možnost a když zase se vrátil, musel jít k raportu, ale ta možnost byla, to neříkej, že né, já jsem cestoval taky
dále jsem se za nich učil
v prváků jsem se učil pro Prahu 1 staré město
v druháků po revoluci jsem se učil pro Prahu 2 nové město
a v třeťáků jsem já byl bez práce, protože si mně žádnej podnik, kterej vzniknul pro rozprodeji PSO nikdo nemohl dovolit, co mi na to řekneš ?
a dnes nemám šanci se nikam podívat, nemám na to prachy a to dřu jak mourovatej
jinak jsem původem pokrývač a teď jezdím s tramkou
a nemůžeš popřít, že za komančů jiné státa dlužily nám, a to doteď a není to malá částka, na druhou stranu zase mi dluřily jinde, ale to bylo menší, ale to co udělaly vlády po revoluci nemá obdoby, jsou to prostě darmožrouti
chce to udělat DEFENESTRACI a to se vším všudy, hofgh
a teď se do mně pusťte
No vidíš, mně a mojí rodině stačilo jen nesouhlasit s '68 (táta), nevstoupit do jisker, pionýra a SSM(já) a nedostali jsme se ani do blbý Jugošky. Všechny žádosti zamítány. A to jen pro to, že jsme měli jiný názor. Okolo nás byli lidi, co jednou za dva, tři nebo pět let vyjeli k moři a skládali pak raporty u StB o tom s kým mluvili, s kým se setkávali, apod. ponižující, trapné, ale ti lidi to dělali rádi jen aby se dostali ven i příště. ponížení už ani nevnímali. Co mi ty na tohle řekneš?

A že nemáš peníze na cestování je sice smutné, ale řešitelné. A podstatné je, že máš možnost s tím něco dělat.

Jinak samozřejmě souhlasím s tím vyházet to co nám teď vládne z oken ven. Jenže je potřeba myslet dál. Koho tam chceš potom. Abys neskončil za pár let stejně nebo hůř. A já tvrdím, že vyjma Svobodných tady nikoho důvěryhodného nevidím. Napravo ani nalevo. A to je špatně, protože každá pravice potřebuje kvalitní levici.

Standa.64
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Standa.64 » 13.10.2012 23:46

Tak mi příjde, že si pěkně vymýšlíš,já v tý době žil tak vím co se tady dělo.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“