No kde ses tak dlouho flákal,to je snad jasný že to nebude nikomu vaditkalimoco píše:Tak jestli vam to nebude vadit,tak bych taky prijel.
Manzelku a dceru(2.mesice)nechavam doma.

tak já si myslím tak 47 aut a 71 lidíromosch píše:Co takhle udělat soutěž o tom kolik se na sraz sjede lidí?
A třeba i aut?
Já tipuju 70lidiček
A tak 33aut
Moc se omlouvám, jestli někoho nas..u, ale nějak jsem nepostřehl, kdy je toho 29.10. v tom hotelu Čertousy začátek. Mám to tak na tři hodky, tak pro jistotu... A je potřeba se ještě nějak extra přihlásit?4100 píše:Rád bych přijel a můžu někoho vzít i sebou. pojedu po trase SkalicaSK - Hodonín - Brno - Praha. Zájemci můžou napsat na 4100@centrum.cz. Jsem dost zvědavej...
Tak se muzeme sejit zde jeslli nahodou pojedes v tom case (mezi 12:00-12:30) zrovna kolem...4100 píše:Rád bych přijel a můžu někoho vzít i sebou. pojedu po trase SkalicaSK - Hodonín - Brno - Praha. Zájemci můžou napsat na 4100@centrum.cz. Jsem dost zvědavej...
Nalepek jsem nechaval kdysi delavat mraky, takze myslim ze s tim problem mit Foki urcite nebude a podlozky snad taky ma. Uvidis na srazuPAJA píše:Damon píše:Samolepky mám 5ks,podložky 2 páry ale zcela určitě ve větším množství je bude mít i Foki.
Já by jsem byl taky rád za podložky a dvě nálepky. Moc děkuji. Snad jich bude dost pro každého.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host