Miguelicek píše:Shell v Sezimově Ústí N95 32,90

Miguelicek píše:Shell v Sezimově Ústí N95 32,90
Ano, nenapsal jsem Praha- Nachodska. Jednak to takhle pisu a druhak mam tu Prahu i uvedenou.Sagic píše: A na to jsi prisel jak prosim te, beru tam co tyden a naopak uz vice jak mesic se nehla Verva diesel z 38,20
Před chvilkou jsem tam taky bylStanley_vy píše:Dneska odpoledne plná Vervy v Prostějově za 37,20 Kč/l.
Tak to vidim ze mas uvedeno Praha, ale to neznamena, ze nemuzes jezdit k nam za cerstvym vzduchemC-Maxis píše:Ano, nenapsal jsem Praha- Nachodska. Jednak to takhle pisu a druhak mam tu Prahu i uvedenou.Sagic píše: A na to jsi prisel jak prosim te, beru tam co tyden a naopak uz vice jak mesic se nehla Verva diesel z 38,20
Ale uz jsem to "opravil".
Ano, kde je ONO, Shell dorovnává ceny.Jenyk píše:Shell v Plzni, natural 95 za 32,90. Jsem myslel že jsem se vrátil v čase a narval nádrž po okraj. Tam zuří nějaké cenové války?
NJN, ja to mam proste nastavene tak, ze Benzina Nachodska neni to same, jako nachodska Benzina.Sagic píše: Tak to vidim ze mas uvedeno Praha, ale to neznamena, ze nemuzes jezdit k nam za cerstvym vzduchem
Hm, tak drahý palivo snad už u nás ani nejde sehnatTakuro píše:Včera večer plná nádrž Verva 100 za 36,60 - Hradec Králové (Koutníkova)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti