ahojky mám Mio Moov 360 feu-celou Eoropu-ta řada C tohle asi není co???Uřvanej píše:Čauki NEEO,mrkni na
http://www.mio.com/cz/mio-technology-ti ... rady-c.htm ,pokud máš navigaci řady "C",tak se zde zaregistruj,odešli přihlášku ta ti přijde zpátky maijlem,vytiskni a s kopií účtenky odešli na uvedenou adresu,ve formuláři,do týdně ti přijde kompletní aktualizace jak softu,tak map kompletní evropy,píšeou že je zdarma,ale chtějí směšný manipulační poplatek 8,-€ což je 250,-kč,ale mrskni sebou,akce končí,tuším že v dubnu,mě jí už poslaly,jestli,ale nejsi spokojenej s MIO,tak bych doporučoval naistalovat iGO 8.3,je graficky spracovanější a krásně se zobrazují 3D modely budov a návěstí na křižovatkách.NEEO píše:Spíš bych potřeboval někoho kdo mi tu Mio Moov 360-zaktualizuje-hihi
Navigace
- NEEO
- Test driver
Re: Navigace
-
- Pokročilý
Ještě se mrkni jaký rok výroby máš mapy,měl by jsi mít 2008,jinak nové aktualizace pro tvůj model jsou jen Maďarsko a Slovensko,zbytek máš aktuální.
NEEO píše:ahojky mám Mio Moov 360 feu-celou Eoropu-ta řada C tohle asi není co???Uřvanej píše:Čauki NEEO,mrkni na
http://www.mio.com/cz/mio-technology-ti ... rady-c.htm ,pokud máš navigaci řady "C",tak se zde zaregistruj,odešli přihlášku ta ti přijde zpátky maijlem,vytiskni a s kopií účtenky odešli na uvedenou adresu,ve formuláři,do týdně ti přijde kompletní aktualizace jak softu,tak map kompletní evropy,píšeou že je zdarma,ale chtějí směšný manipulační poplatek 8,-€ což je 250,-kč,ale mrskni sebou,akce končí,tuším že v dubnu,mě jí už poslaly,jestli,ale nejsi spokojenej s MIO,tak bych doporučoval naistalovat iGO 8.3,je graficky spracovanější a krásně se zobrazují 3D modely budov a návěstí na křižovatkách.NEEO píše:Spíš bych potřeboval někoho kdo mi tu Mio Moov 360-zaktualizuje-hihi
-
- Pokročilý
Radary.cz,Poi.cz,ale jinak TOM TOMa nebrat
Damon píše:Mám dotaz kamarád má tomtoma a chtěl by do něj nahrát aktualizace a radary. Jak to u něj funguje musí být online a pak na něm dát nějaký update nebo je k tomu třeba nějaký sw?
Já mám mio a nějak to neřeším protože to stahuje kolega v práci a tak mu to vždycky dám a on mi to přehraje.
Byl bych vděčný za pomoc teď nějak nemám čas to hledat na netu jak se to přehrává. Tady jsem to rychle projel a snad to tu někde není jestli jo tak mě nakopněte.
Díky
-
- Pokročilý
NEEO,vše co chceš od MIO je na ofico stránkách http://service.mio.com/M0100/MainFrame. ... uid=100101 , nebo na http://www.tomasii.cdc.cz/ http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8.html na těchto odkazech najdeš vše a dozvíš se co lze s tvou navigací provádět,já osobně jsem si ji předělal na PDA,sice nemá WIFI a neumí telefonovat,ale jinak máká jak hodinky,mám v ní zatím dvě navigace MIO a iGO,internet Explorer,Operu,hry,atd.atd.atd.
- NEEO
- Test driver
mám mapy 2008.4 myslel jsem kvůli nějakému updatu co se píše na jejich fůru,ale ty jejich zprávy že se jim to při updatu posralo mě děsí.hihi
- kalimoco
- Pokročilý
Jakej máš build.Já jsem nedávno stahoval
"Jak nainstalovat patch "Mio Connect" pro Moov 330/360/370 EEU/FEU" a číslo buildu mám 2.2.2353188
"Jak nainstalovat patch "Mio Connect" pro Moov 330/360/370 EEU/FEU" a číslo buildu mám 2.2.2353188
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- NEEO
- Test driver
To máš ten novej,já mám ještě ten před ním,ale mám hrůzu z té aktualizace-UF,UF 

-
- Pokročilý
Soft 2008 MIO MOOV je nejnovější,ale mě se stejně nelíbí,mám obě verze,ale nejraději používám iGO.
- kalimoco
- Pokročilý
Nevím,co se tam změnilo,ale mě to chodí
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mam v omnii IGO s najnovsimi mapami a aktualizaciami ak by bol zaujem mozem to sem nejako hodit 

-
- Pokročilý
Kluci,nemáte tu někdo cracklýho posledního NAVIGONA,GARMINA a TOMTOMA?Nebo nevíte někdo linki na rapidu?Díky Uřvanej
- Ahmed
- Test driver
Uřvanej: nic z toho není problém sehnat, ale jaxi neexistuje žádná univerzální verze, která by fungovala na všem
Asi by bylo vhodné nejdříve napsat do čeho to chceš nacpat
Nejjednodušší je asi Garmin, tam máš jedny mapy a přes program je nahraješ do čehokoliv, u tomtoma musíš shánět mapy podle verzí, aby ti to fungovalo.
Zkoušel jsem iGO a je podle mně nic moc, hlavně mapy (poslední dostupné), nejvíce používám Garmin, který má teď novou mapu ČR, kde jsou i čísla popisné, takže není problém navigovat na jakoukoli přesnou adresu, dobrá věc jsou i topo mapy a hlavní výhoda asi to, že když máš malou pamět v navigaci/mobilu, atd., tak si uděláš mapu přesně na trasu jakou pojedeš, ať už vybrané regiony ČR nebo několik evropských států. Ještě občas používám TomTom, ten je na tom softwarově asi nejlépe, ale navigaci podle mně dělají mapy a ne sw a základní potřeba je dojet do cíle
Tvrzení, že ta a ta navigace není přesná je podle mně blbost. Pokud má dobrý signál a dostatek družic, tak navigujou přesně všechny, pokud signál není, tak je to celkem velký problém, protože když jedeš po městě a najednou si to začne myslet, že jsi ve vedlejší ulici, tak přepočítává trasu a když to udělá 3x během 2km, tak je to blbé.

Zkoušel jsem iGO a je podle mně nic moc, hlavně mapy (poslední dostupné), nejvíce používám Garmin, který má teď novou mapu ČR, kde jsou i čísla popisné, takže není problém navigovat na jakoukoli přesnou adresu, dobrá věc jsou i topo mapy a hlavní výhoda asi to, že když máš malou pamět v navigaci/mobilu, atd., tak si uděláš mapu přesně na trasu jakou pojedeš, ať už vybrané regiony ČR nebo několik evropských států. Ještě občas používám TomTom, ten je na tom softwarově asi nejlépe, ale navigaci podle mně dělají mapy a ne sw a základní potřeba je dojet do cíle

Tvrzení, že ta a ta navigace není přesná je podle mně blbost. Pokud má dobrý signál a dostatek družic, tak navigujou přesně všechny, pokud signál není, tak je to celkem velký problém, protože když jedeš po městě a najednou si to začne myslet, že jsi ve vedlejší ulici, tak přepočítává trasu a když to udělá 3x během 2km, tak je to blbé.
- Anndy
- Test driver
Asi blba otazka, ale neviete kde by sa dal zohnat igo8 s mapami do mioc520 (este so starym mio-igo softom / nie moov?)
d.
d.
-
- Pokročilý
Ahmede,všechny navigace běží na o.s. windows,v podstatě si musíš jen zkontrolovat,nebo ověřit kompaktibilitu s GPS přijímačem,dále pak systémové požadavky jako např.procesor,paměti apod.,pokud to budeš mít vše v poho tak neni problem třeba jako já mít v MIO 720b všechny navigace.Ber to tak že se bavíme o počítači a při troše snahy jde vše.
Nechci samozřejmě tě přesvědčovat o opaku,nevím jak vypadá a funguje poslední verze,ale co jsem měl pujčenýho GARMINA,tak letěl z okna,jelikož vůbec nestíhal sledovat kudy jedu,po tom co jsem minul dálniční sjezd,tak mi řekl "odboč",tak letěl a grafika nestála za nic.
Nechci samozřejmě tě přesvědčovat o opaku,nevím jak vypadá a funguje poslední verze,ale co jsem měl pujčenýho GARMINA,tak letěl z okna,jelikož vůbec nestíhal sledovat kudy jedu,po tom co jsem minul dálniční sjezd,tak mi řekl "odboč",tak letěl a grafika nestála za nic.
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 12.04.2009 15:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
Anndy,napiš mi tvojí adresu pošlu ti instalační DVD s iGO 8.3,měla by to být poslední verze.