FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
To se tu snažím taky zjistit Já jsem vybral Krk.Není to daleko a jako ostrov je spojený mostem.Ale co jsem pročítal,tak mě zaujala i Makarska.Co by mě tam bavilo,že hned vedle je pohoří Biokovo,tak bych mohl vyrazit i na výšlap...
Jezdíte někdo přelom červen/červenec?
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Jen sem projížděl Makarskou a stačilo mi to, všude fůra lidí-spíše zkus méně plná místa, zrovna Makarská je přehuštěná. Biokovo nádhera, ale za jakou cenu
Ford Focus 1,8TDCi 85kW, Trend Celebration 6/2008 Combi fotogalerie
Tak pokud je to tak,tak zavrhuji.Nemám moc rád tyhle našlapaný místa.Spíš nějaký vesničky,malý městečka...Do většího bych si pak sjel na prohlídku autem...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Jasio píše:Taspy, takhle se jezdí na ostrově Lesbos.
Uf, uf, pekne hodinky
Ked chcete lozit do vody aj po skalach, skuste Stary Grad pri Zadare. Je tam aj kamping a co sa tyka skal, je tam narodny park "Paklenica" a nedaleko do Zadaru, ci celodenny vylet na Plitvicke jazera (QTH locator : JN74RH)
Ford Focus II TREND kombi 1,6 TDCi 66 kW, 2007, Moondust Silver
Byl jsm tam před rokem. KLídek a pohoda, jen je třeba vybrat apartmán jinde jako já . Já jsem se plazil 1km do 24 stup.strmého kopce k vodě a od vody. Jinak jako na talíři letiště přes vodu na Krku. Laciné obchůdky, jel jsem bez ubytování a to bylo za deset minut sehnané. Apartmán za 50EU pro 4 osoby na noc v sezonu. Cesta super, v pravé poledne jsem v sobotu vyjel z Brna ve 20 hod jsem byl ubytovaný. Nejlépe je jet dole až do Villachu,projet 6km tunelem. Volné cesty a bez policajtů , Vídeň prázdná. Nejlepší místo pro rychlovku - dovolenou.