Chtěl jsem si koupit Alarm s pagerem, chtěl jsem si koupit nějakýho toho locka, ale když jsem si uvědomil, že by mi vevnitř všechno rozmlátili, aby stím ujeli a nakonec neujedou. Tak ať si ho raději vemou. Oni v podstatě když budou chtít tak si vemou co chtěj, ale i tak ujedou. Mám jen imobilizer a pojištění. Když mi ho někdo čórne asi moc šťastnej nebudu, ale nevim jestli bych si něčím pomohl. Ale pojišťovna aspoň něco dá.
Jiank taková malá storry, která se stal mému švagrovi.
Má Nejnovější model Octavie téměř v plné palbě. Záměrně píšu že tam měl origo Radio s navi.
Jednoho rána přijde k autu dálkou otvírá dveře sedá si do auta a kouká že rádio je pryč. Vedle se měl ještě drze vyskládané šroubky. Ten šmějd vůbec nic nepoškodil, naprosto čistá práce. Zavolal polici, všechno sepsali , no a když šel na pojišťovnu tak ho poslala písemným vyjádření doprdele a že mu nic nedájí, že zloděj nepřekonal žádnou překážku atd.. No rádio za 60k nebo kolik to stojí. Tak je dal k soudu a nakonec mu poslali něco přez 50k. Ale trvalo to pů roku. Ale stálo to teda zato.
Nicméně ten grázl to měl sakra vychytaný. Přelez plot, vlezl na pozemek u baráku odemklsi auto, vyndal parádně rádio, nic nepoškodil odešel a ještě zasebou zamkl

Takže asi tak