DO pátých dveří kombi
- NEEO
- Test driver
Re: DO pátých dveří kombi
řeknu to elektrikáři-jinak si myslím,že říkal,že proud jde až do zámku -zámek jako mechanicky funguje,ale nejde ten motorek či co to elektr.otvírá ten zámek-prej štáva funguje-tak prej vyměnit ten motorek nebo co to je,ale není potřeba vyměnit zámek celej ,nebo stačí jen ten motorek-
snad to popisuju dobře.

- NEEO
- Test driver
No tak první oprava otvírání se nezdařila-zámek byl vyměněn za nový a stejně tlačítko nefunguje-takže zámkem to není-pak jsme oddělali tu gumovou hadici co v ní prochází svazek drátu do světel ,dveří atd... a hle většina drátu poškozených a zoxidovaných-tak snad bude problém vyřešen až se dráty vymění-páč bych nerad měnil ten GEM modul na který poukazoval Foki-snad to budou ty dráty 

- Pirmin
- Nováček
Přeju Ti příjemnou zábavu.Já jsem ty dráty opravoval už dvakrát.Maj je nějaký tvrdý.Ještě mi v tý gumový průchodce praskla i hadička co vede k ostřikovači.
Ford Focus combi 1.0 92 kw 2021
- NEEO
- Test driver
Tak tu hadičku už jsem měnil-stříkalo to ven i do vnitřku-jsem spíš pokáklej z těch kablíků-a hlavně aby to bylo jíma a to tlačítko ten kufr otevřelo-

- Pirmin
- Nováček
Vybodni se na nějakýho dráteníka(elektrikáře),kup si měřák za 150 korun a už tě nikdo neoblbne(ani dráty v autě
.Nic na tom není,jenom zapojit "fištróna".Schémat je na netu spousta.Sosni si z netu TIS,nic jinýho nepotřebuješ.

- NEEO
- Test driver
Co to je ten TIS-nemáš odkaz??THX 

- Pirmin
- Nováček
Technische Information System-jsou tam veškerý schémata a pracovní postupy,jak na to na všechny Fordy do roku 2004.Jediná drobná nevýhoda je,že je to anglicky
.Zkus pohledat na netu.

- Pirmin
- Nováček
Tady je torrent:http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... 04-DVD-ISO
- NEEO
- Test driver
Mám jen knižku o fordech tu obyč, a torrenty mi bohužel blokuje provider-co takhle rapid??Jinak díky za info. 

- NEEO
- Test driver
tak jsem si to sehnal jinak-no a dneska jdu ještě na diagn. aby mi to napíchli a zjistili jestli tam není ještě něco v kýblu a ne jen ty dráty. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze na diagnostice nic nezjisti
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Pirmin
- Nováček
- NEEO
- Test driver
Test na diagnostice nebo jak se tomu napojení na počítač říká proběhlo.
Vše zkontrolováno od počítače,přes elektriku až já nevím po co-dokonce to zkontrolovalo i moduly i ten GEM modul a jasně to napsalo ,že je zkrat na drátech u zadních dveří,jinak GEM modul je v pořádku.Tady je foto,jak vypadají ty dráty-foceno mobilem.
Vše zkontrolováno od počítače,přes elektriku až já nevím po co-dokonce to zkontrolovalo i moduly i ten GEM modul a jasně to napsalo ,že je zkrat na drátech u zadních dveří,jinak GEM modul je v pořádku.Tady je foto,jak vypadají ty dráty-foceno mobilem.
- NEEO
- Test driver
Jinak oprava ve fordu je účtována-1500-2000kč 

- denfil
- Nováček
Chtěl bych se zeptat, mám přibližně stejný problém u ST220. Dneska ráno jsem přišel k ST, chci odemknout auto dálkovým ovládáním a nic. Auto šlo otevřít pouze klíčem, ale centrál nefungoval. Otevřel jsem pouze dveře u řidiče, ostatní zůstaly uzavřeny. Když jsem si sedl do auta a znovu vyzkoušel dálkový ovladač, pouze to "cvakalo" u spolujezdce, ale ovladač nic. Poradíte mi někdo??? Nechce se mi hned jezdit do servisu kvůli každé maličkosti. Díky za odpověď.
Druhou věcí, na kterou bych se chtěl zeptat, jsou páté dvěře u kombi. Neřešili jste někdo problém s automatickým otevíráním pátých dvěří??? Nebaví mne neustále "ručně" zvedat páté dvěře, chtěl bych to vyřešit dálkovým automatickým otevřením při iniciaci dálkovým ovladačem. Díky za odpověď.
FILIP - ST220
Druhou věcí, na kterou bych se chtěl zeptat, jsou páté dvěře u kombi. Neřešili jste někdo problém s automatickým otevíráním pátých dvěří??? Nebaví mne neustále "ručně" zvedat páté dvěře, chtěl bych to vyřešit dálkovým automatickým otevřením při iniciaci dálkovým ovladačem. Díky za odpověď.
FILIP - ST220