Překódování imobilizéru FF z bazaru

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Překódování imobilizéru FF z bazaru

Příspěvek od pelen » 19.02.2008 18:36

Uz po vas nekdo chtel bezpecnostni kartu pri kopirovani klice?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 19.02.2008 21:14

zewl píše:JozkaBlack: Pokud bych ho zlomil, tak si ho necham a pri prodeji ukazu, ze je zlomeny, ze jsem si ho nenechal pro pozdejsi kradez. A ze se k Defend Locku davaj 4 klice, to slysim poprve 8O K fofu jsem dostal jako ty, jeden s dalkou a jeden obyc.

edit: mrkni sem , cituji:
Zákazníkovi bude vyplacena výše uvedená částka, jestliže předloží vyhlašovateli programu následující podklady:

* odevzdá originální bezpečnostní kartu k mechanickému zabezpečovacímu zařízení DEFEND®-LOCK, stejně tak všechny 3 klíče od zámku, popř. potvrzení od pojišťovny, že tak již učinil na její půdě.
Tak to je rachot.....po tom cos napsal že k defed locku se dávaj jen tři klíče, jsem se šel juknout na ty náhradní co mám schovaný (3ks) a jeden je jinej 8O 8O 8O No rozhodně neni do mojeho zámku. :roll: :!: V bazaru mi daly čtyři na svazku a já to neřešil, jeden jsem si dal ke klíči od Fofa co používám. No nic už jsem ho sundal, na první pohled mě to neťuklo, ale je jistý že můj neni. Ale vracet ho tam nepujdu :wink:

Pelen: No já s nima (s Fordem Podbělohorská) mluvil jen po telefonu o překódování a nic mi o kartě neřikaly :|
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 20.02.2008 06:52

JozkaBlack: no bych z toho mel asi blby pocit vedet, ze mam od DL jen dva klice a treti klic neni ztraceny, ale ma ho uplne cizi clovek :? Nastesti v tvem pripade asi ten dotycny muze mit klid, nepredpokladam, ze bys mu sel slohnout auto :lol: Ale je to kazdopadne od bazaristy hruba chyba dat nekomu cizi klic :!:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“