Antiradar
-
- Test driver
Re: Antiradar
borbi:ale prečo potom na nemeckej dialnici pri neomezenej rychlosti je lambo ochotne pri 200km/h rychlosti počkat hned jak predbehnem a zaradim sa ako je to možne...
nieje to ao 90km/h na ceste, 130km/h na dialnici, je to o tom, že statistiky velmi radi rychlost, alebo lepšie povedane neprisposobenie sa stavu a povahe vozovky používaju pri obhajovani represýínych akcii..a naparia ti pokutu pri 55km/h.
malo by sa viac uvažovat o agresivite,ohrožovaniu a pod..a nie že na prazdnej ceste to rozkulim na 60km/h a už ma maju...
nieje to ao 90km/h na ceste, 130km/h na dialnici, je to o tom, že statistiky velmi radi rychlost, alebo lepšie povedane neprisposobenie sa stavu a povahe vozovky používaju pri obhajovani represýínych akcii..a naparia ti pokutu pri 55km/h.
malo by sa viac uvažovat o agresivite,ohrožovaniu a pod..a nie že na prazdnej ceste to rozkulim na 60km/h a už ma maju...
- canndale
- Zkušený
ja neviem, ale SK cesty su zial take, ze pokial mna pokutuju za prekrocenie rychlosti na dialnici o 13km/h okolo prefici typek na X5ke najmenej 180 a este sa s policajtmi aj pozdravi..
je vela pripadov, kde sa jedna viac menej o buzeraciu.. v meste clovek uz ani nevie kde ma ist 40 a kde 60.. stale je to o tom.. bola uz krizovatka, mozem/nemozem ist 60?? a ist 40 krizom cez BA 25km kazdy den.. je to potom na nervy, najma ked zacali sapat po vodicakoch.. ked je 40tka a ty ides 61 - nestihol si zaregistrovat znacku za stromom - beru vodicak...
je vela pripadov, kde sa jedna viac menej o buzeraciu.. v meste clovek uz ani nevie kde ma ist 40 a kde 60.. stale je to o tom.. bola uz krizovatka, mozem/nemozem ist 60?? a ist 40 krizom cez BA 25km kazdy den.. je to potom na nervy, najma ked zacali sapat po vodicakoch.. ked je 40tka a ty ides 61 - nestihol si zaregistrovat znacku za stromom - beru vodicak...
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
-
- Nováček
ono je to aj o vyspelosti naroda a trochu aj o zvyku.pocul som ze napr. v nem. su vodici ohladuplnejsi co mi velmi imponuje preto sa o to snazim aj ja ale ide to tazko.hlavne ten alibizmus(sak ten druhy ide tiez rychlo) co u seba v tychto pripadoch pozorujem ma stve.snazim sa zacinat od seba lebo len tak sa mozu veci zmenit.no a co sa tyka 40,60 alebo vobec obmedzeia rychl.niekedy to tiez nechapem ale ked sa niekedy zamyslim co vsetko by sa mohlo stat vtedy a vtedy tak si poviem ze opravnene.mozno je ti to divne ale takto sa snazim udrzat v medziach.a mozno su tie obmedzenia robene formou zlata stredna cesta lebo nie kazdy mame rovnake reflexi.chmelko píše:borbi:ale prečo potom na nemeckej dialnici pri neomezenej rychlosti je lambo ochotne pri 200km/h rychlosti počkat hned jak predbehnem a zaradim sa ako je to možne...
foki jednaosemtedeceicko-stopätnásťkonísilver-MMVII
-
- Nováček
no je to tak.niekt. obmedz su zbytocne ale keby si v tej 60 dakoho zlozil tak budes tak ci tak v pruseri a budes si sakra vycitat "ja idiot mal som ist pomalsie" a ani kamarat policajt ta s tych sra..ek nedostane.treba si asi zvyknut a verit ze je vsetko ako ma byt.canndale píše:ja neviem, ale SK cesty su zial take, ze pokial mna pokutuju za prekrocenie rychlosti na dialnici o 13km/h okolo prefici typek na X5ke najmenej 180 a este sa s policajtmi aj pozdravi..
- canndale
- Zkušený
najazdim rocne cca 200 000km, na sluzpobnych autach ako aj na sukromnom takze uz mam predstavu odkial mi ake dieta moze vybehnut 
prave vdaka tomu kolko najazdim vidim, ze 90% pripadov je meranie len naplnanie vreciek policajtov a cistej buzeracii.. malokedy meraju na nehodovych usekoch, kde by to mohlo zlepsit bezpecnost...
ja som za merania rychlosti, ale nie tak ze meraju ak tu bolo spominane 5km za dedinou, kde je tabula konca dedniny v poli, nejasnych znaceniach, alebo systemom ze na slovensku su si vsedci rovny a niektori su si rovnejsi.. takze aj tak na najvacsich ohrozovatelov premavky nedojde

prave vdaka tomu kolko najazdim vidim, ze 90% pripadov je meranie len naplnanie vreciek policajtov a cistej buzeracii.. malokedy meraju na nehodovych usekoch, kde by to mohlo zlepsit bezpecnost...
ja som za merania rychlosti, ale nie tak ze meraju ak tu bolo spominane 5km za dedinou, kde je tabula konca dedniny v poli, nejasnych znaceniach, alebo systemom ze na slovensku su si vsedci rovny a niektori su si rovnejsi.. takze aj tak na najvacsich ohrozovatelov premavky nedojde

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
-
- Nováček
jedna vec je naplnanie pokladnicky a buzeracia a druha opravnenost dopr. omedzeni.ako je potom mozne ze stupaju neh so smrt. koncom.ako som bol spominal ty si mozno s tych reflexivnejsich(ba az hyperaktivnych"cca 200 000km"-to jazdis aj v spanku?sak by ma s toho bolela ritka jak slakcanndale píše:najazdim rocne cca 200 000km, na sluzpobnych autach ako aj na sukromnom takze uz mam predstavu odkial mi ake dieta moze vybehnut

- canndale
- Zkušený
mam pracu taku, ze vacsina sa deje priamo u zakaznika + drzanie servisu po celom SK, ok, mozno to nieje 200tis, ale 120tis rocne, ale mas pravdu niekedy sa citim ako vodic nakladaku.. stale na cestach 
najazdim sa toho dost, este ze to plati firma

najazdim sa toho dost, este ze to plati firma

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
presne tak. mne minule tak dali pred Sabinovom pri Presove pokutu lebo v poli mi namerali 90tku a mala byt 60tka. Naplnat vrecka potrebovali to isto viemcanndale píše:ja som za merania rychlosti, ale nie tak ze meraju ak tu bolo spominane 5km za dedinou, kde je tabula konca dedniny v poli, nejasnych znaceniach, alebo systemom ze na slovensku su si vsedci rovny a niektori su si rovnejsi.. takze aj tak na najvacsich ohrozovatelov premavky nedojde
-
- Nováček
no chuape a ty nevies ze po poli sa 90-kou nejazdi.nanajvys 20-kou a traktorom. 

- Damon
- Test driver
S dordržováním předpisů problém nemám. Naopak teď musím ale vadí mi některé buzerativní přístupy. Kdyby byla tolerance 10km max 10% tak je to OK.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Chobby
- Junior
Nechci ti šahat do svědomí, ale pro mě je právě toto největší strašák - děti jsou dost těžce nevyzpytatelní (a nejezdím taktéž zrovna svátečně). Se zbytkem ale 100% souhlas.canndale píše:najazdim rocne cca 200 000km, na sluzpobnych autach ako aj na sukromnom takze uz mam predstavu odkial mi ake dieta moze vybehnut ...
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už ho mám doma, je to nižší třída, ale co...moc rychle nejezdím.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Co sa tyka policajnych radarov, tak mne by stacilo, keby boli tabulky "tento usek je sledovany radarom" a podobne, podla mna nic neviriesi, ked Ta bude policajt sledovat z poza kricku .... v nitre som dostal pokutu a zaco ? Celu nitru idem podla predpisov (obce dediny mesta zasadne dodrziavam) a siel som do krizovatky, na zelenu , skocila oranzova (a poznate to vahanie, rychlo pridat, prudko brzdit) tak som pridal ... vraj som siel 79 km/h ... ukazal mi este 5 zaberov nafotenych od zadu a nakoniec ma dorazil, ze v skusobnej dobe by som nemal takto chodit (PS: mam vodicak uz 6 rokov a prva pokuta) ciciak jeden.... nech Ti radar sluzi ... inak u nas uz beha auto s nejakou bublinou na dverach, neviem co je to za system, vraj dokazu odmerat rychlost aj za jazdy (nechapem uz ako) ..uz sa modernizuju ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- Damon
- Test driver
Sem koukal na tohle,nevypadá to zle ale ještě platit 300 měsíčně,
http://www.coyotesystems.cz/
http://www.coyotesystems.cz/index.php?a ... koupithned
http://www.mini-coyote.cz/
Mi to připadá jak když si občas stáhnu do navi tyto informace a je to.

http://www.coyotesystems.cz/
http://www.coyotesystems.cz/index.php?a ... koupithned
http://www.mini-coyote.cz/
Mi to připadá jak když si občas stáhnu do navi tyto informace a je to.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jj zrovna dneska o tom píšou http://www.novinky.cz/auto/187456-test- ... adaru.html
na mobilní radary to nemá, protože o nich se dozvíš jenom když to některý řidič zadá do systému
No a platit ještě měsíčně 300,- Kč to by se mi taky nechtělo.
na mobilní radary to nemá, protože o nich se dozvíš jenom když to některý řidič zadá do systému

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník