Asi to byl osud?!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kaca
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
Ach jo, Fordiku, já měl tohle na vojně po pěti letech ale to je všechno dávná historie a teď mám super holku - eh, manželku
a uvidíš že všechno se v dobré obrátí a víš jak to bylo v básníkách - že na každým konci je pěkné to, že něco novýho začíná. Tak hlavu vzhůru a držím pěsti
- jo a pro jedno kvítí slunce nesvítí 

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Smejdim na foru skoro denne a na toto vlakno jsem narazil az dnes. Myslim, ze vice rozchodu prinasi tato uspechana doba. Stihne se vice prace, protoze se nepracuje jen 8 hodin jako drive, ale na druhe strane neni dost casu spolecne chvile partneru. Abych pravdu rekl, tak jsem rad, ze nejsem jeste mlady. S detmi v kocarku bych mohl chodit tak akorat po nocich.
Fordiku, nepropadej panice, zachovej si z jiz minuleho vztahu jen to hezke. Pamatuj, ze vetsina zenskych dovede hodne hrat a maskovat. Odejit z pekneho vztahu ze dne na den s poznamkou, ze odchazim, protoze jsi sel na intenet na forum po prijezdu z Krivky, to chlapa nikdy nenapadne. Vydrz mesic, dva, pak se zacni divat po okoli a mozna uvidis nejakou sikovnou zenskou, kterou jsi ve sve "zaslepenosti" nevidel a muze ti zacit krasny novy vztah. Priklady nemusis hledat daleko. Hlavne se nedej na piti, to ti stejne nepomuze.
Fordiku, nepropadej panice, zachovej si z jiz minuleho vztahu jen to hezke. Pamatuj, ze vetsina zenskych dovede hodne hrat a maskovat. Odejit z pekneho vztahu ze dne na den s poznamkou, ze odchazim, protoze jsi sel na intenet na forum po prijezdu z Krivky, to chlapa nikdy nenapadne. Vydrz mesic, dva, pak se zacni divat po okoli a mozna uvidis nejakou sikovnou zenskou, kterou jsi ve sve "zaslepenosti" nevidel a muze ti zacit krasny novy vztah. Priklady nemusis hledat daleko. Hlavne se nedej na piti, to ti stejne nepomuze.
- Martin41
- Pokročilý
Asi to byl osud ?
Vím, že je to teď těžké, ale vem to sportovně. To co Tě teď potkalo, tomu se nikdo nevyhne. Potká to každého a myslím že ne jednou. Pokud známost není ta pravá, i když si myslíme opak, pak je lepší, když skončí dříve než později. Pochybuji, že se někdo těmto nehodám vyhne a první známost mu dá kvalitní a celoživotní vztah. Takže hlavu vzhůru na cestě životem. Jsem tady nejstarší a věř, že vím o čem mluvím (píšu).
-
- Zkušený
Jistou nemáš nikdy holku žádnou , to zpívá klasik a platí to stále
a bude vždycky. Každý z nás si to prožil.
Fordíku , hlavu vzhůru,čas vše zahojí , určitě nejsi z těch,kteří
mají problém s navázáním nové známosti.
Držím ti palce,abys našel tu pravou (jako já) a byl s ní navždycky
šťastnej
a bude vždycky. Každý z nás si to prožil.
Fordíku , hlavu vzhůru,čas vše zahojí , určitě nejsi z těch,kteří
mají problém s navázáním nové známosti.
Držím ti palce,abys našel tu pravou (jako já) a byl s ní navždycky
šťastnej

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- herizn
- Pokročilý
- AberF
- Junior
Fordiku, Fordiku... co dodat... Všechno uz tu je, ale snad jen jedno - HLEDEJ POZITIVA co ti to doted prineslo a ted prinese. Udelej si (Fikovi) radost, neco si/mu kup. A neves hlavu. Me se stalo naprosto to stejne. Odesla ze uz ji to se mnou nebavi. Byl sem z toho v p*****. Pak sem potkal Hanku a sme spolu uz 6 let (uff, ani se mi tomu nechce verit jak je to dlouho) z toho rok uz jako manzele.
Kamo příklady tahnou, tak se snaz a uvidis ze za par let ti treba pojedeme vsichni tady delat Fordi pruvod na svatbu
Kamo příklady tahnou, tak se snaz a uvidis ze za par let ti treba pojedeme vsichni tady delat Fordi pruvod na svatbu

jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ty taky žiješ??AberF píše:Fordiku, Fordiku... co dodat... Všechno uz tu je, ale snad jen jedno - HLEDEJ POZITIVA co ti to doted prineslo a ted prinese. Udelej si (Fikovi) radost, neco si/mu kup. A neves hlavu. Me se stalo naprosto to stejne. Odesla ze uz ji to se mnou nebavi. Byl sem z toho v p*****. Pak sem potkal Hanku a sme spolu uz 6 let (uff, ani se mi tomu nechce verit jak je to dlouho) z toho rok uz jako manzele.

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě jsi přehlídla datumy příspěvkůLexie píše:To jsi Fordiku zpatky s Fordikovou? Ja jen, ze vas videli spolu v aute

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!